Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Professionele woningontruiming

Toen mijn moeder laatst overleed, kwam er een hele hoop op ons af. Eerst hadden we al weken aan haar bed gezeten, wat een hele verdrietige periode was. Een paar weken na haar beroerte sliep ze vredig in. Verschrikkelijk om te zien, maar ze zou als een kasplantje uit de strijd komen. We gunden haar meer dan dat. Nadat we op een prachtige manier afscheid van haar hadden genomen, was het tijd voor de praktischere zaken: haar woning.

Het betreft een huurwoning, dus haar woning moest voor een bepaalde datum geheel kaal opgeleverd worden. Maar hoe? We konden het emotioneel echt niet opbrengen om haar woning leeg te halen en haar spullen te zien. Gelukkig konden we contact opnemen met de professionals van 038 Woningontruiming. Deze professionals bieden woningontruiming in Hengelo, Almelo en Enschede aan.

Hulp na overlijden

De professionals van 038 Woningontruiming hebben ons gedurende het leeghalen van haar woning compleet ontzorgd. Dat vonden we heel erg fijn, want het werk zou ons enorme stress en emoties geven. Wij hebben helemaal geen omkijken gehad naar het ontruimen van de woning.

We konden voorafgaand aan het ontruimen zelfs aangeven dat er spullen in het huis zijn die emotionele waarde voor ons hebben. Deze spullen hebben we laten opslaan, zodat we later konden beslissen wat we met die spullen zullen doen.

Inclusief het vullen van gaten en vloer- en behangvrij maken

Het was de wens van de woningbouwvereniging dat de woning helemaal in perfecte staat opgeleverd zou worden. Dit houdt in dat de woning schoon moet zijn, het behang van de muur af moet en eventuele gaten gedicht moeten worden. Maar ook het gelijmde laminaat moest er uit. We vroegen ons af of de medewerkers van dit bedrijf deze werkzaamheden ook voor ons konden uitvoeren.

Dit verzoek was geen enkel probleem voor de medewerkers van dit bedrijf. De woning van mijn moeder is vlug maar respectvol leeggehaald en is in perfecte staat opgeleverd aan de woningbouwvereniging. Zonder problemen!

Prettig bedrijf

Bent u dus op zoek naar een bedrijf voor woningontruiming in Enschede, Almelo of Hengelo? Dan raden we 038 Woningontruiming ten zeerste aan. Dit bedrijf is echter inzetbaar voor meer dan alleen het ontruimen van een woning. Ook voor een seniorenverhuizing, hennepplantage ontruimen of garageboxen en zolders ontruimen kunt u hier terecht.

https://www.038woningontruiming.nl/