Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Merken die je zult gaan tegenkomen

Een nieuw modelabel op bouwen is nooit gemakkelijk geweest. Maar deze merken maakten grote stappen. Soms is het ook fijn om oude bekende merken, zoals moschino te dragen. In deze blog gaan we het hebben over een aantal merken die je kunt gaan tegenkomen.

Moschino

Moschino is niet nieuw, ze begonnen namelijk al in 1983 in Milan. Toch hebben we hier de laatste jaren veel van voorbij zien komen. Het is daarom zeker geen merk om over te slaan tijdens je opkomende shopping trip!

Ahluwalia

Deze dame maakt deel uit van de nieuwe golf vrouwelijke ontwerpers die de mannenkleding zoals wij het kennen, zullen gaan veranderen. Deze London gevestigde creatieveling haalt elementen uit haar Indiase en Nigeriaanse roots Haar collectie omvat geborduurde sets, jeans met hoge taille en geometrische motieven die geïnspireerd zijn op vlechten.

Private policy

Achter dit merk zit een duo, dat zowel in New York als Shanghai gevestigd zit. Zij halen de onbegrensde mogelijkheden van geslacht eruit tijdens de New York fashion week. Dankzij corona hebben de twee ontwerpers de afgelopen jaren op verschillende continenten gezeten, toch hebben ze een prachtige vloeiende collectie weten uit te brengen. Hun collectie omvat haltertopjes en bikini’s, alles gericht op alle genders.

Feben

Deze ontwerper uit London maakt kleding die verder gaat dan stof. Haar collecties geven beroemde mensen hun identiteit, maar ook haar politieke boodschappen, dit geeft een uiterst verfrissende impact. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat zij al veel beroemde mensen zoals, Beyoncé en Michael Coel heeft mogen kleden.

Miss Sohee

Deze ontwerpen is geboren in Zuid-Korea, maar gevestigd in London. Haar unieke benadering is niet alleen delicaat en mooi maar ook milieubewust. Ze brengt niet leven in gerecyclede materialen en maakt de meest extravagante stukken versierd met pailletten en parels.

Maximilian

Deze Lonodonse ontwerpen is een koning in het maken van kleding. Hij heeft een gave voor vloeiende stukken die de vormen van een vrouw doen accentueren.

 

https://konceptstore.nl/collections/love-moschino/