Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Met de Barbecue Boot Amsterdam door Amsterdam!

Barbecue Boot Amsterdam

Gelukkig, er is licht aan het einde van de tunnel volgens onze minister-president Marc Rutte. Nu we in Nederland zijn begonnen met vaccineren, is de verwachting dat we in de zomer weer mogen varen. Inmiddels zitten we op bijna 6 miljoen prikken en dat bied hoop en perspectief. En wij van Event op het Water Event op het Water zijn straks natuurlijk weer van de partij. We zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Ook zijn de schepen opgeknapt door vanbinnen alles opnieuw te schilderen en hebben ze veel onderhoud gehad. Alles ziet er dus weer netjes en gelikt uit.

Uniek uitje op het water

Wilt u met uw gezelschap ook een uniek uitje beleven? Dan is de Barbecue Boot arrangement echt iets voor u! Ga dan heerlijk met ons varen en stap aan boord van ons 3-deks partyschip. Wat een uitzicht zo hoog boven het water in het zonnetje. Geniet van een drankje en de BBQ in een ongedwongen sfeer. Wat wilt u nog meer? Wij bieden u met veel plezier ons arrangement aan, want aan de bemanning zal het niet liggen

Over het Ij in Amsterdam varen

Ons Barbecue Boot Amsterdam concept heeft verschillende schepen in Amsterdam tot zijn beschikking, met tal van mogelijkheden. Of het nu gaat om kleine groepen of grote groepen Barbecue Boot Amsterdam is zeer geschikt voor u en uw gezelschap. Daarom kunnen wij u altijd van dienst zijn. Bij ons aan boord kunt u lekker genieten van het prachtige uitzicht wat de grachten van Amsterdam hebben of dat u met de één van onze grotere boten over het IJ vaart en Amsterdam van de zijkant kunt ervaren. Wij varen normaal gesproken 7 dagen per week 24 uur per dag. Uw wens is bijna altijd mogelijk.

Diverse BBQ arrangementen

De Barbecue wordt vers bereid door onze ervaren koks en wij hebben verschillende arrangementen voor u samengesteld. Wat te denken van het barbecue Populair arrangement. Dit is een arrangement met verse vlees soorten zoals een braadworstje, dit is een heerlijke gemarineerde worst, een gekruide kippendijen gekruid met barbecue-melange, een hamburgertje die gekruid is met kruidenmelange en is lekker vol van smaak, een shaslick, mixed grill aan een spies met kip, ui en paprika en een kipsaté gemarineerd en pittig van smaak. Binnen zal er een klein buffet voor uw worden opgesteld waar u kunt kiezen uit verschillende salades, brood soorten en verschillende smeersels. Krijgt u ook al honger en heeft u zin om met ons te komen varen?

https://eventophetwater.nl/