Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Neem je werkplek overal mee naar toe

Je werkplek online? Het is mogelijk! Een persoonlijke online werkplek waar u overal en altijd beschikking heeft over uw persoonlijke bestanden, documenten e-mail en bedrijfssoftware. U zit niet vast aan een computer, via vrijwel elk apparaat kunt u via 1 snelkoppeling op uw bureaublad gebruik maken van de online werkplek. Het enige was nodig is connectie. Met de online werkplek creëert u een goede fysieke en virtuele werkplekomgeving voor uw werknemers. De online werkplek biedt u de zekerheid van een flexibele en toekomst vaste werkplek. Daarnaast kan de online werkplek volledig worden ingericht naar bedrijfsspecifieke eisen, wensen en behoeften.

Wat zijn de voordelen van een online werkplek?

  • Automatische back-up; Alle gegevens staan veilig in een datacenter. Er wordt elke dag automatisch een back-up van de online werkplek gemaakt. Waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over back-ups van lokale computers. Al je gegevens staan namelijk binnen de online werkplek.
  • Data is beter beveiligd; Je gegevens staan in een goed beveiligd data centrum. Bij diefstal of defect van je laptop gaan er geen gegevens verloren, alles staat immers veilig opgeslagen op de server in het datacenter.
  • Geen hoge eenmalige investeringen in nieuwe apparatuur en licenties; Besparen op systeembeheer van lokale PC’s, doordat je werkt op de online werkplek en niet meer lokaal. Hierdoor is het niet meer nodig om dure investeringen te doen in een nieuwe computer of server. De acties die je doet worden gedaan op de server. De ondersteuning, net zoals de software licenties zitten bij de online werkplek inbegrepen.
  • Nooit meer last van traag internet; Met de online werkplek werk je op de server in het datacenter. Hierdoor zijn er geen belemmeringen meer en heb je geen last meer van je lokale trage internet connectie. De internet connectie van het datacenter waar je gebruik van gaat maken, is voorzien van de snelste glasvezel verbindingen.
  • Geen onverwachte hoge IT kosten; Je betaalt 1 vast maandtarief voor onderhoud, de werkplek, ondersteuning, licenties en een mailbox.
https://www.danteck.nl