Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Studentenstad Eindhoven

Eindhoven is een bruisende stad. Het is een stad waar je veel creativiteit, design, innovatie, technologie en kennis vindt. Voor studenten is Eindhoven een perfecte studentenstad. Eindhoven heeft wel meer dan 200 cafés en uitgaansgelegenheden.

Studentenstad

Eindhoven wordt ook wel de kennisstad genoemd. Er studeren en wonen veel studenten in deze stad. In Eindhoven zijn heel veel studentenverenigingen waar je lid van kan worden. Je leert zo nog beter de stad kennen! Een groot voordeel van student in Eindhoven zijn is dat de prijzen van kamers onder het landelijk gemiddelde liggen. Je moet wel op tijd beginnen met zoeken voor een studentenkamer in het centrum.

Uitgaan in Eindhoven

Er zijn dus heel veel cafés in Eindhoven. De meeste moeten helaas al om 2:00 uur sluiten, maar dan zijn er nog altijd leuke disco’s waar je tot laat kan feesten. De meeste uitgaansgelegenheden vindt je aan de Markt, het Stationsplein, de Dommelstraat en Stratumseind. Er is altijd wel ergens een goed feestje aan de gang.

De lekkerste restaurants

Als student wil je natuurlijk graag buiten de deur eten, maar hebt niet veel budget. Gelukkig zijn er in Eindhoven een aantal restaurants, waar je heerlijk kunt eten tegen een betaalbare prijs.

Bij Dadawan krijg je ’s werelds eten, tegen de prijzen van een kleine stad. Ze voegen de beste ingrediënten uit Europa en Azië samen. Ben je niet fantastisch in het maken van keuzes? Ga dan eens naar de Famous American Bistro (FAB). Op het snacks en sharing menu vindt je allemaal kleine gerechtjes die goed te combineren zijn.

De leukste winkels

Veel meiden die in Eindhoven studeren zullen regelmatig naar de Bershka, Pull & Bear en de Zara gaan. Je kan bij de bershka klantenservice altijd terecht als je niet tevreden met je kleding. Ook kun je bij de bershka klantenservice terecht met al je vragen rondom de verzending en eventuele retourverzending. De meeste studenten geven over het algemeen aan dat ze tevreden zijn met de bershka klantenservice.

Een andere leuke winkel voor studenten is de TK Maxx. Je kan bij deze winkel allemaal leuke merkkleding vinden tegen lage prijzen.

https://www.klantenservice.tips/telefoon-klantenservice/online-bestelwinkels/bershka/