Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Woning en Tuin

Wat maakt de Quickstep Impressive laminaat vloer zo bijzonder?

De unieke uitstraling van een Quickstep Impressive laminaatvloer

Zoals de naam al doet vermoeden, is de Quickstep Impressive laminaatvloer erg indrukwekkend. Deze laminaatvloer is namelijk niet van een echte houten vloer te onderscheiden. De structuur in de toplaag van de vloer loopt volledig gelijk met de houttekening, net als bij een echte houten vloer. Verder zijn de nerven bij sommige tinten niet alleen zichtbaar, maar kan u ze zelfs voelen. Bovendien is de toplaag mat en stroef, waardoor u geen last van strijklicht hebt. De prachtige kleur en structuur van een Quickstep Impressive laminaatvloer blijft dan ook onder alle omstandigheden bewaard.

De voordelen van de Quickstep Impressive laminaatvloer

De Quickstep Impressive laminaatvloer combineert een unieke uitstraling met heel wat praktische voordelen. Eerst en vooral is deze laminaatvloer volledige waterbestendig. Quickstep heeft namelijk een waterafstotende HydroSeal coating op de vloer aangebracht. Deze unieke beschermlaag zorgt ervoor dat het water niet via de toplaag of via de groeven in de vloer kan trekken. Deze coating zorgt er verder voor dat bacteriën, vuil of stof zich niet in de vloer kunnen nestelen. De laminaatvloer is dan ook erg onderhoudsvriendelijk en kan eenvoudig met een licht vochtig doekje schoongemaakt worden. De Quickstep Impressive laminaatvloer is tenslotte ontzettend sterk. Dankzij de Special Guard bovenlaag kan de vloer tegen een stootje en blijft hij langer onbeschadigd en krasvrij.

Mijnvloeropmaat.nl: een expert in laminaatvloeren

Bent u overtuigd van de voordelen van een Quickstep Impressive laminaatvloer? Dan bent u bij Mijnvloeropmaat.nl aan het juiste adres. We zijn namelijk een expert in laminaatvloeren die u graag bijstaat tijdens de zoektocht naar uw droomvloer. Onze specialisten staan steeds voor u klaar om u met professioneel en persoonlijk advies bij te staan. We doen er alles aan om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn en we stellen ons dan ook zeer flexibel op. U kan van onze hele collectie dan ook samples aanvragen of zelfs een heel pak testmateriaal bij een lokale leverancier bestellen. Bovendien beschikken we over een prachtige showroom waar u alle mogelijkheden rustig kan bekijken. Bij Mijnvloeropmaat.nl vindt u dan ook de ideale vloer die perfect bij uw wensen aansluit.

Een Quickstep Impressive laminaatvloer koopt u bij Mijnvloeropmaat.nl

Mijnvloeropmaat.nl is al sinds 2006 een vaste dealer van Quickstep en we beschikken dan ook over een uitgebreide collectie van dit uitstekende merk. In ons assortiment vindt u verschillende Quickstep Impressive laminaatvloeren in diverse kleuren en uitvoeringen terug. We beschikken dan ook over een gepaste oplossing voor elke woonstijl. Bovendien zorgen we voor een snelle levering en bieden we een professionele legservice aan. Onze vakmensen zorgen ervoor dat u vloer perfect geplaatst wordt, zodat u jarenlang van deze unieke, prachtige en sterke vloer kan genieten!

https://mijnvloeropmaat.nl/categorie/laminaat/quickstep/impressive/