Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Tuinhuis in Joure geheel naar wens gebouwd

Het perfecte tuinhuis in Joure

Mijn grote droom voor onze tuin is een tuinhuis laten plaatsen. We hebben er de ruimte voor en een tuinhuis staat mooi bij een woning in een landelijke omgeving als Joure. Bovendien kan een tuinhuis voor meerdere doeleinden worden gebruikt: als hobbyruimte, opbergruimte, yogaplek, fitnessruimte en zelfs als logeerruimte. Wij willen er een hobbyruimte van maken. Als bezigheidstherapie schilder ik veel, dat deed ik eerst gewoon in huis in een aparte ruimte. Maar nog fijner is als ik echt een eigen plekje heb met meer ruimte en dichter bij de natuur. Zo komen mijn beide dromen uit!

Geen standaard tuinhuis

Een tuinhuis in Joure laten bouwen is niet zomaar iets. Ik had speciale wensen in mijn hoofd en wilde niet dat het een standaard tuinhuis zou worden in een standaardformaat. Gelukkig kwam toen Fries Houtbouw in beeld, een echt Fries bedrijf met het hart op de goede plek. Dit bedrijf maakt houten tuinhuizen op maat, niet alleen tuinhuisjes, maar denk ook aan: schuur, carport, overkapping, paardenbox, garage, berging en recreatiewoning.

Tuinhuis op maat door Fries Houtbouw

De houten objecten maakt Fries Houtbouw op maat, altijd afgestemd op de locatie waar het tuinhuis in Joure geplaatst wordt. Ze werken niet met standaardformaten en komen alles op maat inmeten. Dit doen ze uiteraard op basis van de wensen en behoeftes van de klant. Ik hoefde alleen maar mijn wensen kenbaar te maken, vervolgens gingen zij een ontwerp tekenen waar ik weer op mocht reageren. De vakmannen van Fries Houtbouw kwamen bij ons thuis langs om de plek te visualiseren.

Meer tuinhuisjes in Friesland

Een tuinhuis in Joure op maat laten maken kan qua ontwerp, afmetingen en materialen. Fries Houtbouw kan gratis advies geven over de omvang van het tuinhuis, het type dak en de materiaalkeuze. Ons hebben ze in elk geval heel goed geholpen, mijn tuinhuis is geplaatst en ik ben er maar wat blij mee!

Fries Houtbouw heeft meerdere tuinhuisjes in Friesland ontworpen en gebouwd. Bekijk hun website voor een impressie. Of neem contact op voor persoonlijk advies.

https://www.frieshoutbouw.nl/site/