Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Vloer laten egaliseren door een vakman

Vloer egaliseren

Toen we ons nieuwe huis kochten, merkten we al gauw dat de vloer schots en scheef was. In eerste instantie dachten we dat het niet erg zou zijn omdat we toch een tegelvloer wilden laten leggen. Die wordt immers verlijmd! Echter hebben we ons door een kennis laten vertellen dat het toch verstandig is om de vloer te laten egaliseren. De vloer egaliseren is namelijk een heel belangrijk onderdeel van een nieuwe vloer. Waarom? Zonder egalisatie wordt de vloer niet mooi glad en vlak. Daar gaan we in dit blogartikel verder op in. Lees en leer!

Belang van het egaliseren van de vloer

Het egaliseren van een vloer is van groot belang voor een zo mooi mogelijk eindresultaat. Wanneer de vloer niet geëgaliseerd wordt, bestaat de kans dat de vloer omhoog komt. Misschien ontstaan er wel scheuren in het laminaat, of komen de vloertegels omhoog. Dat is natuurlijk niet de bedoeling van de nieuwe vloer. Daarom is het aan te raden om een vakkundig bedrijf in te schakelen dat de egalisatie op de perfecte manier kan uitvoeren, zodat er vervolgens een nieuwe vloer overheen geplaatst kan worden. Maar welk bedrijf schakelt u in voor deze klus? Wij kunnen de specialisten van VH-Vloeren ten zeerste aanraden.

VH-Vloeren

Toen we op zoek waren naar een goed bedrijf dat deze klus kon uitvoeren, kwamen we terecht bij VH-Vloeren. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring met het egaliseren en het leggen van vloeren. Voordat de het egaliseren van de vloer kan beginnen, moet de ondervloer goed geschuurd worden, Daarna wordt al het stof verwijderd en brengen de vakmannen een speciale primer aan. Zonder die primer hecht de laag in ieder geval niet goed. Nadat het egaliseren van de vloer afgerond is, is het een kwestie van geduld hebben. Het materiaal waarmee de vloer geëgaliseerd is, is na een dag helemaal droog. Dan kan er een nieuwe vloer op worden gelegd!

https://vhvloeren.nl/