Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

VvE beheer in Rijswijk met een servicegerichte aanpak

VvE beheer in Rijswijk met een servicegerichte aanpak

Zoekt u een SKW-gecertificeerde VvE-beheerder? Ektiv VvE Beheer is een onafhankelijk beheerkantoor uit Rotterdam, waar een heldere communicatie, techniek en onderhoud centraal staan. Of u nu een totaalbeheerder nodig hebt voor VvE beheer in Rijswijk, Rotterdam, Amsterdam of Almere, bij Ektiv zijn de lijnen kort en kunt u rekenen op medewerkers die meedenken met de klant.

Professioneel VvE beheerkantoor voor regio Rijswijk

Ektiv VvE beheer ontzorgt u graag door zoveel mogelijk niet-specifieke bestuurswerkzaamheden voor u uit te voeren. U betaalt hierbij alleen voor diensten die ook echt geleverd worden en die uw VvE echt nodig heeft. Dit kantoor voor VvE beheer in Rijswijk streeft naar een hoge kwaliteit van de service, tegen een betaalbare prijs. De basistarieven zijn zeer scherp in vergelijking met die van andere beheerders. Door middel van een modulaire dienstverlening, die zeer flexibel is, bepaalt u zelf voor welke diensten u kiest.

VvE beheer in Rotterdam: goede samenwerking met Ektiv

Ook als u in Rotterdam een pand in goede staat wilt houden en de financiën op orde wilt hebben, dan voert Ektiv graag het VvE beheer in Rotterdam voor u uit. Bij dit beheerbureau vindt u alle kennis onder één dak. De medewerkers zijn u met een geavanceerd softwarepakket zo goed mogelijk van dienst en beschikken over een storingsdienst die dag en nacht bereikbaar is. Alle technische, administratieve en organisatorische aspecten lopen zo op rolletjes. Uiteraard is elk gebouw en elke VvE anders. Ektiv VvE beheer onderscheidt zich van andere beheerkantoren door de diensten goed af te stemmen op uw specifieke behoeften.

Bij Ektiv bent u voordeliger uit qua kosten en spaart u veel tijd door het uitbesteden van werkzaamheden. Dit kantoor biedt een dienstenconcept met drie modules. Basis vast is de service die in ieder geval techniek en onderhoud omvat. De modules Standaard variabel en Extra aanvullend bieden daarnaast passende financiële, administratieve en organisatorische ondersteuning. Of u nu VvE beheer in Amsterdam of in Rijswijk nodig hebt, Ektiv staat graag voor u klaar!

https://www.ektiv-vvebeheer.nl/