Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Waardevolle aanvullingen voor je tuin

 

 

Als jij je tuin gaat herinrichten of gewoon eens iets nieuws wilt in de tuin, dan is het een leuk idee om erover na te denken waar je het meeste waarde aan hecht. Waar je het meest van zal genieten etc. Als je bijvoorbeeld groene vingers hebt is een moestuin een goed idee. In deze blog gaan we je een aantal ideeën geven!

1. Konijnen in de tuin

Konijnen zijn hele gemakkelijke dieren die een leuke toevoeging aan je tuin kunnen zijn. Konijnen kunnen het hele jaar buiten leven en als ze een goed hok hebben en een veilige ren is het een genot om konijnen in de tuin te hebben. Ze zullen ze van je groente resten af helpen en schattig kopjes brengen zodra je naar ze toe gaat.

2. Kippen houden

Kippen zijn dé beste aanvulling voor je tuin. Ze geven je iedere dag lekkere eitjes en composteren je keukenafval in no time. Het zijn gemakkelijke dieren die met wat voer en een goede ren en hok een waardevolle en gezellige aanvulling op je tuin kunnen zijn. Je kunt konijnen en kippen samen houden Het is natuurlijk wel afhankelijk van de persoonlijkheid van de dieren maar konijnen en kippen hebben beide voordelen en konijnen en kippen samen houden is een super leuke en gezellige aanvulling voor ieders tuin!

3. Een moestuin beginnen

Als je nog niet veel ervaring hebt met planten maar toch wel je eigen tomaatjes wilt kweken is het een goed idee om in een plantenbak een paar tomaten plantjes te zaaien. Als dit je alsnog bevalt, kan je verder gaan op een andere groente of een groente erbij. Je zult zien dat je erg zal genieten van het kweken en eten van je eigen groenten. Het is veel smaakvoller en gezonder om eigen gekweekte groente te eten.

https://doepserleven.nl/kippen-en-konijnen-samen/