Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Een Sprankle waterkoeler

Drinken is een belangrijke levensbehoefte

We weten allemaal dat we met een vaste regelmaat moeten drinken. We kunnen als mens wel een paar dagen zonder eten, maar zeker niet zonder drinken. U zult zelf ook wel eens gemerkt hebben dat als u te weinig drinkt u hoofdpijn krijgt. Water is goed voor de hersenen, hart en stofwisseling. Water zorgt ervoor dat de voedingsstoffen die u tot u neemt goed door het lichaam worden getransporteerd. Ook zorgt voldoende water ervoor dat de afvalstoffen uit het lichaam afgevoerd worden. Door voldoende water te drinken, zal uw reactiesnelheid worden verhoogd, maar ook de cognitieve vaardigheden zullen verbeteren. Dat weet uw werkgever ook en daarom zal hij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u voldoende water drinkt.

De werkgever zorgt voor gekoeld water

Een goede werkgever zal ervoor zorgen dat zijn werknemers heerlijk gekoeld water kunnen drinken. Daarom ziet u in veel kantoren en werkplaatsen waterkoelers staan. Omdat iedere waterkoeler vrij toegankelijk is, zal er voldoende water worden gedronken. Een waterkoeler kopen door de werkgever is dus geen overbodige luxe. Een waterkoeler kopen zal de werkgever meer productiviteit opleveren van zijn werknemers. Een waterkoeler kopen zal de productie alleen maar ten goede komen.

De waterkoeler van Sprankle

Wanneer er op een afdeling een waterkoeler van Sprankle staat, zal daar zeker tijdens de warme dagen vaak gebruik van worden gemaakt. Door het drinken van het gekoelde water blijven de werknemers fitter en zullen met meer plezier hun werk doen. Doordat ze met meer plezier werken, zullen ze ook niet zo snel lichamelijke klachten krijgen. Dat is ook weer goed voor de werkgever, omdat daardoor minder uitval is door zieken.

Soorten water

Omdat de werknemers kunnen kiezen door het drinken van water met of zonder bubbels drinken ze graag het water van Sprankle. Vooral tijdens de warme dagen in de zomer wordt er vaak voor bruisend drinkwater gekozen. Ook op scholen worden er steeds vaker waterkoelers geplaatst. Dat wordt vooral gedaan om te voorkomen dat de jeugd de hele dag door limonade drinkt. In limonade zitten vaak veel calorieën die de jeugd alleen maar zwaarder maakt. Dat wil de schoolleiding voorkomen. Door het drinken van gewoon water zal ook de jeugd gezonder en actiever blijven.

https://sprankle.info/