Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Waarom een professionele voice-over in jouw film niet mag ontbreken?

Wil jij een filmpje laten maken? In dat geval kan een voiceover natuurlijk niet ontbreken! Uiteraard kan iedereen een filmpje inspreken, maar niet iedereen heeft een mooie commentaarstem. Dit is geen enkel probleem, want wij kunnen je daarmee van dienst zijn. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring. In die periode hebben wij veel verschillende soorten filmpjes ingesproken. Een commentaarstem brengt verschillende voordelen met zich mee. Je kunt bepaalde zaken bijvoorbeeld gemakkelijker uitleggen. Bovendien kan het ook de impact van een filmpje versterken. Maar in welke video’s kan een commentaarstem dan echt iets bijdragen? In dit artikel bespreken wij enkele video’s.

Informatieve bedrijfsvideo’s

Heb jij een eigen bedrijf en wil jij consumenten wat meer informatie geven over het bedrijf? In dat geval kun je natuurlijk een lap tekst op je website zetten, maar ervaring leert dat weinig mensen dit lezen. We leven immers in een tijdperk waarin beelden belangrijker zijn dan tekst. Je kunt er dan ook voor kiezen om een informatieve bedrijfsvideo te maken. In principe heb je dan ook tekst, maar dit wordt dan voorgelezen door de commentaarstem. De commentaarstem neemt de leiding in het filmpje en de beelden begeleiden. Dit is een ideale manier om in een korte tijd veel informatie aan de kijkers over te brengen.

Reclamevideo’s

Wil jij een specifiek product in de spotlight zetten? Ook dan kan een filmpje met een commentaarstem goed werken. Het punt is namelijk dat een commentaarstem een overtuigende kracht heeft. Let voor de grap meer eens op wanneer je een reclamefilmpje bekijkt. Het zal dan snel opvallen dat veel reclamevideo’s voorzien zijn van een commentaarstem.

Ook in vele andere filmpjes kun je natuurlijk profiteren van een commentaarstem. Je kunt dankzij een commentaarstem ook het tempo in een verhaal versnellen. Je hebt dan minder beeldmateriaal nodig en zo bespaar je geld!

Bij Jongerenstem.nl ben je aan het juiste adres voor een voice-over.