Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Wat doet een verloskundige precies?

De verloskundige geeft steun bij een zwangerschap. U kunt dan ook de verloskundige voor, tijdens en na de zwangerschap om hulp vragen. Verloskundigenpraktijk Otis werkt dan ook altijd aan de allerbeste zorg voor u en uw baby. Zo wordt uw gezondheid goed gecontroleerd en uiteraard ook die van uw (ongeboren) baby. Daarnaast krijgt u ook veel advies over wat u het beste kunt doen, zowel voor u als voor uw partner. In dit blog artikel willen we je dan ook meer vertellen over de precieze werkzaamheden van verloskundige Rijswijk.

Hulp tijdens de zwangerschap

Wanneer je in een zwangerschap zit, ga je rond de 10 tot 14 keer op bezoek bij de verloskundige. In deze verschillende afspraken geeft de verloskundige advies over de zwangerschap en geeft ze u begeleiding in het proces. Uiteraard houdt verloskundigenpraktijk Otis zoveel mogelijk rekening met de persoonlijke situatie waarin u verwikkeld bent. U kunt dit dan ook laten vastleggen door middel van een geboorteplan. Dit is een plan waarin al uw wensen en behoeften omtrent de bevalling en de zwangerschap in worden vastgelegd. Daarnaast is een verloskundige ook opgeleid om medische assistentie te kunnen verlenen. Hierdoor is verloskundige Rijswijk in staat om ook de gezondheid van u en uw baby te controleren en bijvoorbeeld bloed af te nemen voor tests.

Verloskundige hulp tijdens de bevalling

Ook zal verloskundige Rijswijk u ondersteunen tijdens de bevalling. Ze geeft in dit proces verschillende adviezen en hulp, waardoor u ten alle tijden weet waar u aan toe bent. verloskundigenpraktijk Otis helpt u dan ook altijd met de praktische zaken die verlichtend zijn voor u en uw partner, zoals bijvoorbeeld het bellen van een kraamverzorgende. Mocht het nodig zijn, kan de verloskundige ook overleggen met andere zorgverleners. U kunt dan ook altijd met al uw vragen terecht bij de verloskundige!

  

https://verloskundigenpraktijkotis.nl/