Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Winkelen

Een duurzaam telefoonhoesje dat je op diverse manieren kunt gebruiken

Je telefoon heeft natuurlijk de beste bescherming nodig. Je bent er immers de hele dag mee in de weer: van bellen met vrienden tot het checken van e-mails en van het updaten van je social media tot het spelen van spelletjes. Een telefoonhoesje van hoogwaardige kwaliteit is dan ook essentieel. Wist je dat je tegenwoordig ook voor een duurzaam telefoonhoesje kunt gaan? Neem bijvoorbeeld de collectie telefoonhoesjes van Casey: hét bedrijf dat duurzaamheid combineert met mode door hippe, duurzame telefoonhoesjes te produceren. Zij wisten duurzame materialen te verwerken tot leuke hoesjes, die ook nog eens op verschillende manieren te dragen zijn. Ben je benieuwd hoe? Lees dan verder.

Hippe en originele manieren om je telefoon te dragen

Dat je telefoonhoesje duurzaam is, is natuurlijk erg belangrijk. Casey heeft dan ook telefoonhoesjes geproduceerd die van 35% biologisch afbreekbaar materiaal zijn gemaakt. Zelfs veganistische hoesjes zijn een optie bij dit bedrijf. Maar dat je telefoonhoesje er hip uitziet, is minstens zo belangrijk! Daar heeft dit bedrijf dan ook over nagedacht door out of the box te denken en zo met originele manieren te komen waarop jij je telefoonhoesje kunt dragen. Zo kun je bijvoorbeeld een extra telefoonketting of -band kopen, die je eenvoudig vastklikt aan het hoesje. Je draagt je telefoon vervolgens over je schouder, als een tas. Handig én hip! Daarnaast kun je hier terecht voor een hoesje waarin jij al jouw pasjes in kwijt kunt. Een trend die je wellicht al vaker voorbij zag komen en die natuurlijk ook terug te zien is bij dit bedrijf met hippe en duurzame telefoonhoesje.

Kies direct jouw favoriet en bestel

Je hebt bij Casey keuze uit een ruim aanbod aan telefoonhoesjes. Jouw favoriete telefoonhoesje, dat ook nog eens duurzaam is, vind je daarom ook gegarandeerd bij deze specialist. Zodra je het hoesje hebt gevonden die voldoet aan jouw wensen en eisen, plaats je heel eenvoudig jouw bestelling. Je ontvangt deze vervolgens snel in huis. Bekijk ook eens hun website om meer te ontdekken over hun bedrijfsvisie en werkwijze.

https://www.caseyamsterdam.com/nl/