Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Wat gebeurt er in de Crypto Markt? De laatste updates

Het is het tijdperk van cryptocurrency; die over de hele wereld in een fenomenaal tempo in opkomst is. Deze digitale financiële activa, waarvan het eigendom wordt gegarandeerd door een cryptografische gedecentraliseerde technologie, worden steeds groter om uitdagingen en zorgen in de economische sector aan te gaan en op te lossen door enorme kansen te bieden om inkomsten te genereren. Vanaf december 2020 kende Bitcoin een gestage prijsstijging die de grens van $ 20.000 per BTC doorbrak, maar het was nog maar het begin van de stijging. Cryptocurrency begint de wereld over te nemen, omdat het aan de vraag en vereiste van de tijd beantwoord. Maar tegelijkertijd is er altijd een schommeling geweest in de koers van Bitcoin en die van andere cryptocurrencies.

Grote bedrijven kopen cryptovaluta

Na de onthulling door Tesla dat het voor $ 1,5 miljard Bitcoins heeft gekocht, brak de koers van de cryptocurrency al zijn records door de ongelooflijke hoogte van $ 58.000 te bereiken. Het was de allereerste keer dat de totale marktwaarde van Bitcoin op vrijdag 19 februari 2021 voor de allereerste keer $ 1 biljoen overschreed. Bovendien hebben enkele toonaangevende financiële instellingen zoals BNY Mellon en Deutsche Bank volgens de laatste berichten ook bevestigd dat ze Bitcoin in bezit hebben. Een ander crypto business intelligence-bedrijf, MicroStrategy, kocht ook weer cryptocurrency ter waarde van ongeveer $ 1,05 miljard.

Binance coin (BNB)

Maar het gaat niet alleen om Bitcoin; een ander groot verhaal van de afgelopen week is crypto-exchange Binance’s interne token Binance Coin (BNB). De koers van BNB is de afgelopen weken geëxplodeerd. Het slaagde er in om een marktkapitalisatie van $ 40 miljard te bereiken en nu staat het op de derde positie na Bitcoin en Ethereum.

Na de intrede van Elon Musk in de crypto-wereld, gingen de koersen snel hoog. Net als andere cryptomunten heeft Ether, de eigen valuta van de Ethereum-blockchain, ook een nieuwe all time high bereikt en daarbij de $ 2.000 grens overschreden. Ethereum heeft nu een marktkapitalisatie van $ 233,3 miljard. Er zijn een aantal positieve factoren in het spel die de koers van ethereum hebben laten stijgen zoals de op handen zijnde Ethereum 2.0 update, Decentralized Finance (DeFi) en de recent gestarte handel in CME (Chicago Mercantile Exchange) futures.

Conclusie

De cryptovalutamarkt is erin geslaagd een boost te geven aan de koersen, ondanks de wereldwijde pandemie en de invloed op de wereldwijde economie zal de komende jaren alleen maar toenemen is de verwachting. Tijdens deze moeilijke tijd van Covid-19 zijn nieuwe cryptobedrijven begonnen met concurrerende wereldwijde diensten aan te bieden vergelijkbaar met Bitcoin en andere cryptocurrencies. Dit zijn de tekenen dat digitale valuta’s populairder worden en klaar zijn om een ​​nuttige economische rol te spelen.