Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Wat kost een boekhouder in Amersfoort?

Wat bent u kwijt aan een boekhouder?

Door een boekhouder te Amersfoort in te huren profiteert u van vele voordelen. U hoeft bijvoorbeeld niet uw spaarzame tijd te besteden aan het doen van de administratie. Zodoende kunt u meer tijd vrijmaken om uw onderneming te runnen en die tijd gebruiken om uw bedrijf nog verder te laten groeien. U vraagt zich nu wellicht af: is het inhuren van een boekhouder in Amersfoort niet te duur voor mij, kan ik dat wel betalen als zzp’er of zakelijke ondernemer?

Afhankelijk van het uurtarief

Een boekhouder rekent vaak een uurtarief. Hoeveel een boekhouder in Amersfoort precies kost per maand of per jaar hangt dus af van het uurtarief wat de boekhouder hanteert. Dit uurtarief verschilt natuurlijk per boekhouder in Amersfoort. Mocht u de precieze prijs willen weten, moet u even contact opnemen met een administratiekantoor of zzp boekhouder en een offerte aanvragen.

Kosten per jaar

Wanneer u de kosten per jaar wilt nagaan, dient u een beeld te hebben van de hoeveel taken die u wilt overdragen aan een boekhouder. Hierbij is de omvang van het bedrijf van belang. Een zzp’er heeft een kleinere administratie dan een groot bedrijf met 20+ werknemers. Het is dus situatieafhankelijk, en het noemen van prijzen zou niet relevant zijn.

Wanneer u een indicatie van de kosten wilt weten, kunt u altijd een vrijblijvend intakegesprek aanvragen bij een administratiekantoor.

Administratiekantoor of zzp’er?

Er zijn heel veel administratiekantoren in Amersfoort, daarnaast werken veel boekhouders voor zichzelf als zzp’er. Kunt u beter een administratiekantoor of een zzp boekhouder inschakelen? Vaak ligt het uurtarief bij een kantoor hoger dan bij een boekhouder. Dat komt omdat een kantoor veel meer kosten maakt, denk aan: HR zaken en marketing werkzaamheden. Aan de andere kant brengt het inhuren van een administratiekantoor ook voordelen met zich mee. De kennis en ervaring is in ruime mate aanwezig en vaak werken er verschillende specialisten bij een kantoor met ieder hun eigen expertise.

https://www.administratievdbruggen.nl/