Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Zo krijg jij je dagelijkse portie fruit en groenten binnen!

Het kan soms lastig zijn om dagelijks een gezonde portie fruit en groenten binnen te krijgen. Toch is dit wel erg belangrijk, want fruit en groenten zijn beide rijk van belangrijke voedingsstoffen. Soms kan je simpelweg geen tijd vinden om gezond te eten, en is het een stuk sneller om een vorm van fastfood naar binnen te werken. Het zou dus ideaal zijn als er een gezond alternatief was, die ervoor zorgt dat jij je portie aan fruit en groente in één keer binnenkrijgt. Green Juice doet precies dat! 

Wat is Green Juice? 

Green Juice is een poeder die alle voedingsstoffen die jij nodig hebt in zich heeft. Het poeder bestaat uit maar liefst 25 biologische, voedzame ingrediënten, zoals bijvoorbeeld kurkuma, spinazie, rode biet en brandnetel. Deze ingrediënten worden allemaal volledig biologisch vergaard: ze komen uit de aarde of uit de oceaan. Dankzij deze unieke combinatie van ingrediënten heeft Green Juice een hoge bron van vezels, vitamine C, calcium en nog vele stoffen die jouw lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Green Juice helpt tegen moeheid en vermoeidheid, want het zorgt ervoor dat jouw lichaam meer natuurlijke energie aanmaakt. 

Makkelijk tot je toe te nemen

Aangezien Green Juice als poeder wordt geleverd, zijn er veel verschillende manieren om dit te nemen. De meeste voorkomende manier is het mengen met het poeder met water, sap of een smoothie. Je moet het slechts even roeren, en je kan het al drinken. Dit kost weinig tijd, wat erg handig kan zijn als dit het probleem is. Maar, als tijd geen probleem is, kan je er ook voor kiezen om het Green Juice poeder door andere recepten te gooien, zoals appelbrood of broccoli burgers. Wij raden aan om het boek GROEN aan te schaffen. Deze staat vol met leuke ingrediënten, waar jij het Green Juice poeder in kan verwerken. 

Superfoodies

Wij raden jou aan om eens een kijkje te nemen op de website van Superfoodies. Deze staat vol met informatie over onder andere Green Juice, maar ook vele andere gezonde stoffen voor jouw lichaam. Je kan hier natuurlijk ook het poeder van de Green Juice kopen, in veel verschillende hoeveelheden. Ook is er op de website van Superfoodies een mogelijkheid om te chatten met een specialist. Als jij vragen hebt over bijvoorbeeld Green Juice, zal deze specialist je hier erg graag mee helpen.  

 

https://superfoodies.nl/