Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Zelfverzekerd op date

Heb je binnenkort een date en wil je zelfverzekerd overkomen? Heel begrijpelijk, want als er iets wel aantrekkelijk is dan is het iemand die zelfverzekerd is. Zonder daarin dan weer trouwens door te slaan in arrogantie. Voor wie niet altijd zo zelfverzekerd is, kan een date extra spannend zijn. Wil je zelfverzekerd naar je date? Lees dan deze tips.

Verzorg je zelf met proraso

Even een berichtje voor de mensen met een baard: een goede verzorging is het halve werk. Met proraso ziet je baard er mooi uit en kun je goed voor de dag komen. Net zoals proraso een mooi product is voor wie een baard heeft, zijn er natuurlijk nog genoeg andere verzorgingsproducten dan proraso die je kunt gebruiken voor je op date gaat. Een goede verzorging is als het ware een voorbereiding op je date. Dan ben je in ieder geval niet meer onzeker over je verzorging.

Hoe wil je graag dat je date verloopt?

Het is leuk om allerlei verwachtingen te hebben over de date en diegene die je date, maar het is slimmer om te bekijken hoe je zelf wil dat je date verloopt en welke invloed je daarop hebt. Alvast een spoiler: het enige waar je werkelijk invloed op hebt, dat ben jezelf. Check dus bij jezelf in, hoe je de beste versie van jezelf bent. Bedenk je ook eens: wat als ik zelf mijn ideale droompartner was? Hoe zou ik graag behandeld willen worden? Natuurlijk is iedereen anders, maar zo krijg je wel een beter gevoel bij.

Lange termijn

Zelfverzekerdheid bouw je niet in een dag op. Werk gewoon elke dag aan jezelf, wees wie je wil zijn. Dat hoeft niet het perfecte plaatje te zijn, het moet vooral passen bij jezelf. Luister dus goed naar je gevoel, dan komt die zelfverzekerdheid vanzelf wel.

https://www.mijnbaard.nl/proraso