Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Beauty en verzorging

Verschillende HydraFacial behandelingen bij Van Lennep Kliniek

Bij Van Lennep Kliniek kan je bij een HydraFacial behandeling kiezen uit drie verschillende behandelingen:

  • De HydraFacial Signature behandeling. De eerste stap van deze behandeling is het grondig reinigen en ex foliëren van de huid door middel van een peeling met een ontspannende werking. Stap twee is het verwijderen van onzuiverheden uit de poriën. Dit gebeurt met een intensief vacuüm welke geheel pijnloos is. Vervolgens wordt de huid intensief gehydrateerd en gevoed. Stap drie is het insluizen van hyaluronzuur, peptiden en antioxidanten. Hierdoor krijgt de huid een frisse en gezonde uitstraling.
  • De HydraFacial Platinum behandeling. Als eerste wordt begonnen met lymfedrainage. Vervolgens worden alle stappen van de HydraFacial Signature behandeling uitgevoerd. Heeft u specifieke huidproblemen? Deze worden aangepakt met een booster naar keuze. De behandeling wordt afgesloten met LED-licht therapie infrarood of LED-licht therapie blauw. Welke LED-licht therapie voor u geschikt is hangt af van de huidproblemen.
  • De HydraFacial Deluxe behandeling. Deze behandeling, die zeer effectief is, bevat alle essentiële stappen van de HydraFacial Signature behandeling. Daarnaast worden tijdens deze behandeling specifieke huidproblemen aangepakt. Dit gebeurt met een speciale booster welke perfect op uw wensen en huid wordt afgestemd.
  • De HydraFacial Premium behandeling. Deze behandeling omvat alles van de HydraFacial Platinum behandeling, alleen wordt tijdens de HydraFacial Premium gebruik gemaakt van de meest luxe boosters. Er kan gekozen worden tussen ReGen CF en NassifMD Hydraglucan Intense Hydration.

De huidtherapeuten die werkzaam zijn bij Van Lennep Kliniek maken samen met u een bij u passend behandelplan. Laat uw huid weer sprankelen en geniet van direct resultaat na de behandeling.

HydraFacial bereidt uw huid voor op andere behandelingen

De HydraFacial behandeling is een uitstekende behandeling om te ondergaan voordat u een andere specifieke behandeling laat uitvoeren. Wilt u bijvoorbeeld pigmentvlekken met laser laten behandelen om weer een egale huid zonder pigmentvlekken te krijgen? Voor deze behandeling en diverse andere behandelingen geeft de HydraFacial behandeling een booster voor uw huid. Diverse behandelingen slaan beter en sneller aan wanneer een HydraFacial behandeling voorafgaand aan de specifieke behandeling is gedaan.

Voor verdere informatie kunt u de website vanlennepkliniek.nl raadplegen of bellen naar nummer 070-7370088.

https://www.vanlennepkliniek.nl/