Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Zul jij jouw geluk vinden?

Een gelukkig leven draait om meerdere factoren. Het heeft namelijk niet alleen maar met geld te maken. Sociale contacten, leuk werk en een leuk gezin zijn bijvoorbeeld enkele factoren die bij kunnen dragen aan een gelukkiger en gezonder leven. Ook kunnen mensen veel tijd investeren in een hobby of sport, wat hen weer veel plezier en voldoening geeft. Ze zeggen weleens dat je jouw eigen geluk moet creëren. Grotendeels klopt dat ook wel, maar er zijn natuurlijk altijd factoren van buitenaf waaraan je niks kunt doen. Wanneer het even tegen mocht zitten, is het belangrijk om toch te proberen om iets positiefs uit die situatie te halen. Een klein lichtpuntje kan namelijk al genoeg zijn om niet ongelukkig te worden.

Gelukkig zijn in Nederland

Volgens verschillende onderzoeken zijn Nederlanders een van de gelukkigste mensen ter wereld. Maar hoe wordt dit dan gemeten hoor ik jou al zeggen? De instanties die deze onderzoeken doen kijken naar verschillende factoren. Een van deze factoren is de economische gesteldheid van een land. Als de economie goed is, zal er veel werk te vinden zijn waardoor mensen in het algemeen gelukkiger worden. Ook het zorgsysteem heeft een invloed op het geluk van mensen. Is dit goed geregeld, dan worden mensen daar gelukkiger van. Een goede economie zorgt er daarnaast ook voor dat mensen meer te besteden hebben en dingen kunnen kopen waar ze blij van worden. Ook zie je dat meer mensen dan hun geluk wagen door mee te spelen met een loterij.

Hopen op extra geluk met een loterij

Geld winnen bij een loterij hangt af van heel veel geluk. Zo zijn de kansen zeer klein gemaakt en heb je meer kans om meerdere keren door bliksem geraakt te worden. Toch weerhoudt dit mensen er niet van om een poging te wagen om die grote jackpot te winnen, bijvoorbeeld bij de bankgiroloterij. Je kunt eenmalig een lot kopen óf maandelijks een bedrag laten afschrijven om kans te blijven maken. Mocht je na enkele maanden geen zin meer hebben om te blijven betalen, dan kun je de bankgiroloterij opzeggen via 123opzeggen. Bij 123opzeggen kun je verschillende abonnementen stop zetten. Je vult gewoon de gegevens in en de website zorgt ervoor dat het abonnement opgezegd zal worden. Dit kan betrekking hebben op elk lopend abonnement waar je vanaf wilt. Zo kun je dus ook de staatsloterij, de lotto en de bankgiroloterij opzeggen via 123opzeggen.

https://www.123opzeggen.nl/loterij/bankgiro-loterij/opzeggen