Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Cadeau

Leuke cadeaus voor de decembermaand

Leuke cadeaus voor de decembermaand

December is dé maand waarin je iemand kan verrassen met leuke cadeautjes en zelf natuurlijk cadeautjes krijgt. Toch blijft het ieder jaar lastig, want wat geef je? Je zou natuurlijk voor de standaard cadeautjes kunnen gaan, maar nog leuker is het om een uniek cadeau te geven. Verras je geliefde, familielid, collega, vriendin of vriend met een mooi cadeau of leuke beleving.

Geef een beleving

Een cadeau geven is leuk, maar nog leuker is om samen iets te doen. Doordat je samen iets doet, maak je nieuwe herinneringen die je voor altijd bij je draagt. Met de High Tea, High Wine of High Beer cadeaubon geef je die fantastische beleving. Kies bijvoorbeeld samen een leuke stad uit en ga een dagje weg. Combineer je dagje weg met een lekkere High Tea, High Wine of High Beer. Ook is het een ideaal cadeau voor als je bijvoorbeeld je ouders een gezellig uitje wil geven. Zij genieten dan samen van heerlijke hapjes en drankjes. Bestel er een leuk kaartje bij en een doos milkachocolade en jouw fantastische cadeau is compleet! 

High Tea, High Beer en High Wine

Ben je benieuwd geworden naar wat een High Tea, High Wine en High Beer is en wat de verschillen zijn? Te beginnen met de High Tea, waar je vast al eens van hebt gehoord. Tijdens de High Tea geniet je van verschillende zoete en hartige hapjes. Je kan denken aan zoete scones, taartjes, mini muffins, brownies en cakejes. Bij hartige hapjes kan je denken aan mini sandwiches, quiche en andere bladerdeeghapjes met bijvoorbeeld zalm. Dit in combinatie met liters thee. De High Wine en High Beer zijn qua concept hetzelfde. De thee wordt vervangen door wijn of bier en de zoete hapjes door warme en hartige hapjes. Bij de warme en hartige hapjes kan je denken aan charcuterie, brood met dips, borrelhapjes en kaasplankjes. 

Blijvende herrinering

Wil je een blijvende herrinering geven? Geef dan een tegeltje! Je kan een tegeltje helemaal zelf ontwerpen met tekst en foto’s. Maak een tegeltje met een mooie vriendschapsquote en geef deze aan jouw beste vriend of vriendin. Je kan ook een foto laten drukken op een tegeltje. Hoe leuk is het als jouw kindjes een mooi fototegeltje cadeau geven aan hun opa en oma voor de kerst? Of je nu creatief bent of niet, iedereen kan een tegeltje ontwerpen in de tegeltjededitor. Kies een thema, lettertype, kleur, tekst of foto en eventueel een leuke sticker en jouw tegeltje is klaar om cadeau te geven!