Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

Mediator Bennekom

Mediator Bennekom

Mijn vrouw en ik hebben vorig jaar gezamenlijk besloten om te scheiden. Het ging al een tijdje niet zo lekker tussen ons en hebben toen eerst gekozen om relatietherapie te proberen om onze relatie te redden, maar dat hielp niet. Alle problemen die wij hadden waren wel opgelost, maar we kwamen erachter dat die problemen er waren doordat wij niet meer van elkaar hielden zoals wij in het begin deden. Onze relatietherapeut heeft ons aangeraden om met een mediator te gaan praten. Wij zijn daarom op zoek gegaan naar een scheidingsmediator in Bennekom en hebben een paar eerste gesprekken gehad met verschillende mediators om ze een beetje te vergelijken. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor Circles Mediation.

Professioneel

Mijn vrouw en ik hadden gelijk een goed gevoel bij deze mediator, dus dat was erg fijn. Omdat wij eerst relatietherapie hebben geprobeerd, waren we niet meer zo emotioneel en wilden we het gewoon achter de rug hebben. We hoefden daarom ook geen achterliggende problemen op te lossen. De mediator zag dit ook snel in en focuste zich daarom ook meer op alle dingen die geregeld moesten worden. Dit vonden wij erg professioneel. Alle afspraken heeft zij in een convenant opgenomen en omdat wij geen kinderen hadden, hoefde er geen ouderschapsplan te worden gemaakt. Na de mediation hield zij ons goed op de hoogte over alle vorderingen bij de rechtbank en de gemeente. Hoewel scheiden natuurlijk niet leuk is, heeft de mediator ons daar goed bij geholpen.

Circles Mediation

Wij zijn het er beiden over eens dat onze mediator erg fijn en professioneel was. Vanaf het begin af aan was ze duidelijk en had ze door dat ik en mijn ex-vrouw nog goed met elkaar over weg konden. Hierdoor hoefde ze geen problemen tussen ons op te lossen en kon ze gewoon rustig en duidelijk uitleggen wat er geregeld moest worden. Wij raden daarom deze mediator in Bennekom zeker aan!

https://www.circles-mediation.nl/mediator-bennekom/