Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

Naambordkopen.nl heeft een afwisselend assortiment

Natuurlijk zijn er veel online winkels waar u een naamplaat en huisnummerbord kunt kopen. Het is wel jammer dat in veel gevallen de bordjes zo op elkaar lijken. Van afwisseling in het assortiment is dan nauwelijks sprake. Hoe anders is dat bij naambordkopen.nl!

De platen en borden van naambordkopen.nl zijn stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit. Dat geldt voor het gietijzeren bedrijfsuithangbord dat u voor een bedrag tussen de €225 en €500 kunt bestellen. Voor marmeren borden met een prijskaartje van een kleine €80,00. Voor emaille huisnummers die zo’n €60,00 kosten. Voor het messing naambord van rond de €40. En voor de kleine, kunststof plaatjes van nog geen €10,00. Deze kleine opsomming maakt meteen al duidelijk dat er voor iedereen wel een passende naamplaat te vinden is bij naambordkopen.nl.

Originele leistenen naamborden

Een serie platen die erg origineel is, zijn die van leisteen. De borden hebben een stoere uitstraling. Qua prijs vallen ze in de middenklasse, zo tussen de €50 en €90 euro. Een leistenen bord kunt u echt persoonlijk maken met een specifiek lettertype. Opties zijn onder meer Balloon, Bauhaus Regular, Lucida Calligra, Script MT Bold en Verdana. De tekst kunt u over meerdere regels verdelen. Op deze platen is genoeg ruimte voor de achternaam, de voornamen en het huisnummer.

Landelijke Engelse home sign naamborden

Borden in een compleet andere stijl zijn de Engelse home sign modellen van hout. Landelijk, knus en lief zijn woorden die ons te binnen schieten als we deze met de hand beschilderde platen bekijken. Het leuke van deze categorie is dat er heel veel mogelijk is qua kleur. We nemen als voorbeeld het ovaalvormig bord dat in drie maten (30 bij 19 cm, 35 bij 22,5 cm en 40 bij 27,5 cm) leverbaar is. Op de voorbeeldfoto is het bord bordeauxrood, maar er zijn eindeloos veel andere mogelijkheden. Alleen al wat de tint groen betreft: boerengroen, cedergroen, donkergroen, algemeen groen, lichtgroen, mintgroen, zeegroen en grijsgroen. Met welke kleur letter u combineert mag u zelf beslissen. Wat denkt u van beige, brons en ivoor? Of toch liever koper, staalgrijs of zilver?

 

 

https://naambordkopen.nl/