Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

Nieuwe tandarts apparatuur nodig

Het bedrijf waar ik voor werk is op zoek naar tandarts apparatuur. 7 jaar geleden opende we een nieuwe praktijk en nu 7 jaar later dus zijn de meeste tandarts apparatuur wel aan vervanging toe. Toen we net open waren hebben we al eens het apparatuur moeten vervangen omdat we doen eigenlijk gewoon een kat in de zak gekocht hadden. Mijn baas dacht toen erg goedkoop nieuwe tandarts apparatuur te kopen bij een bedrijf. Maar zoals ik eigenlijk een beetje had verwacht was dit alleen maar goedkope troep en was het allemaal na een half jaar al kapot. Omdat we de praktijkinrichting hadden laten doen door All dent besloten we toen om maar de duurdere spullen aan te schaffen bij All dent zodat we zeker wisten dat het echt goede apparatuur was. Hier waren we erg blij mee en hebben we dus zeker ruim 6 jaar plezier van gehad. Daarom was nu een echt zoektocht niet echt nodig want we namen gewoon weer contact op met All dent.

All dent

We namen dus weer contact op met All dent voor onze tandarts apparatuur. De verkoper waar we 7 jaar geleden een deal hadden gesloten werkte er nog steeds en dus was het contact meteen weer goed. Wel gingen we even langs het bedrijf aangezien er in 7 jaar veel is gewonnen aan techniek is er veel nieuwe apparatuur. Hierdoor gingen we even een kijkje nemen op het bedrijf zodat we konden zien waarvoor we gingen betalen. Dit vonden we ook erg fijn en de service was weer als vanouds erg goed.

Nieuwe apparatuur

De nieuwe apparatuur ziet er erg goed en we kunnen er niet wachten om er mee aan de slag te gaan. Over een paar jaar als we weer nieuwe apparatuur nodig hebben gaan we zeker weer naar All dent want het is echt een goed bedrijf met verstand van zaken en natuurlijk van de tandarts business. Bedankt weer All dent!