Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Woning en Tuin

Opslagruimte Rotterdam als beste getest

Uit onderzoek van het onafhankelijke onderzoeksbureau ResearchPro is gebleken dat u voor opslagruimtes het best terecht kunt in Rotterdam. Het onderzoek heeft gekeken naar de kwaliteit van verschillende loodsen in Nederland en Opslagmarkt uit Rotterdam kreeg hierbij hier veruit de hoogste score. Dit is te danken aan de veiligheid, prijs-kwaliteit verhouding en flexibele voorwaarden.

Vrijwillig onderzoek

Het onderzoeksbureau heeft dit onderzoek uitgevoerd in opdracht van de Bond Opslagbedrijven. Alle bedrijven aangesloten bij deze bond hebben vrijwillig aan het onderzoek meegewerkt, om informatie te krijgen over eventuele punten van verbetering. Het onderzoek heeft onder andere gekeken naar klanttevredenheid, beschikbare bergingsruimte en veiligheid. Het bedrijf Stalling Birkhoven kwam als slechtste uit de test. Het bedrijf zegt teleurgesteld te zijn maar zeker hard te gaan werken aan verbetering.

Waarom Opslagruimte Rotterdam?

In het rapport staat duidelijk dat Opslagmarkt nog nooit melding heeft gehad van diefstal of inbraak. Ook is er, in tegenstelling tot vele andere bedrijven, nog nooit sprake geweest van opslag van illegale waren in een van hun ruimtes. Daarbij betalen klanten bij Opslagmarkt de laagste prijs per vierkante meter van alle opslagbedrijven die meewerkten aan het onderzoek. Bovendien geldt er geen opzegtermijn voor de huur van een ruimte, klanten kunnen elke dag hun huur opzeggen. Trudie ter Velde uit Rotterdam Prins Alexander vertelt wat haar zo bevalt aan haar stallingsplaats bij Opslagmarkt: “Ik ben ontzettend blij dat ik ben gewisseld naar Opslagmarkt. Eerst zat ik bij StoRage, daar moest je telefonisch een afspraak maken om je spullen te brengen of op te halen, en dan namen ze nooit op! Vorige maand is daar ingebroken, nou toen ben ik weggegaan. Bij Opslagmarkt krijg je zelf een sleutel. Nu kan ik komen wanneer ik wil, ideaal!”

Hard werken voor succes

Volgens woordvoerder Bas Luitjens van Opslagmarkt is een goede, veilige berging te danken aan het harde werken van alle medewerkers: “Het lijkt misschien of het beheren van een opslagruimte een heel passieve taak is, maar schijn bedriegt. Wij hebben een ervaren team dat dag en nacht klaarstaat voor de klant. Het is mooi om te zien dat deze passie leidt tot zulke goede resultaten.”

Bent u geïnteresseerd in het huren van een opslagruimte in Rotterdam bij Opslagmarkt? Op hun website www.opslagmarkt.nl vindt u het volledige aanbod en de voorwaarden.