Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

Online marketing voor je bedrijf

Wil je jouw bedrijf op de kaart zetten bij het grote publiek? Dan zal dit bijna niet lukken zonder online marketing. Televisie reclames kun je tegenwoordig gewoon doorspoelen en er wordt steeds meer tijd doorgebracht op internet. En dan vooral op sociale media. Het is logisch om van deze gelegenheid gebruik te maken als je je doelgroep wilt bereiken. Maar social media marketing is nog niet zo eenvoudig als het lijkt. Daarbij kost het tijd. Daarom kiezen veel ondernemers ervoor om hun social media uit te besteden aan een gespecialiseerd bedrijf, zoals Your Business Online.

Op YouTube adverteren

Iedereen die wel eens YouTube gebruikt, heeft ze voorbij zien komen: advertenties in de vorm van een reclame filmpje. Ze zijn er in verschillende lengtes en soms kun je ze overslaan, maar soms niet. Er blijkt steeds weer hoe effectief deze manier van adverteren is. Bij het zien van een filmpje over een bepaald product, is de kans groter dat iemand tot aanschaf overgaat. Bewegend beeld met geluid spreekt nu eenmaal meer tot de verbeelding dan een plaatje. Daarbij maken wereldwijd miljoenen mensen gebruik van dit platform. Op YouTube adverteren mag dan ook zeker niet ontbreken in je marketing strategie.

Op Facebook adverteren

Als bedrijf doe je er goed aan om aanwezig te zijn op verschillende social media kanalen. Als je alleen adverteert via YouTube, dan bereik je niet al je potentiële klanten en laat je een hoop kansen liggen. Op Facebook adverteren kan dan ook een mooie aanvulling zijn op je YouTube advertenties. Op Facebook heb je de mogelijkheid om heel specifiek te selecteren aan welke kenmerken jouw doelgroep voldoet. Dit zijn degenen die jouw advertenties te zien krijgen. Ook andere sociale media bieden mogelijkheden om te adverteren. Heb jij een effectieve marketing strategie nodig? Neem dan contact op met Your Business Online.

https://www.yourbusinessonline.nl/