Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

Ooglidcorrectie laten doen

Recent heb ik een ooglidcorrectie laten doen. Helaas heb ik namelijk last van hangende oogleden. Boven mijn ogen, aan beide kanten. Daarom ben ik gaan informeren hiernaar en heb ik gekeken wat de oplossing is. Natuurlijk; een ooglidcorrectie laten doen. Maar waar? En wat zijn de ervaringen hiervan? Hier ben ik op in gedoken. En uiteindelijk kwam ik uit bij Ooglift.nl.

Ervaring met ooglidcorrecties

Het is natuurlijk een flinke ingreep, zo’n ooglidcorrectie. Want dadelijk gaat het fout en zit je er mooi mee… Daarom ben ik ervaringen op gaan zoeken van mensen die ooglidcorrecties hebben ondergaan. En die waren allemaal hartstikke positief! Natuurlijk verschilt het per chirurg. Maar bij degene bij mij in de buurt, in Maarssen, zit Ooglift.nl. En daar is iedereen lyrisch over! Via via had ik ook al van hem gehoord. Daarom besloot ik om een kijkje te nemen op zijn website www.ooglift.nl. Daar las ik dat hij al heel erg veel ooglidcorrecties heeft gedaan! En de foto’s van het pand zagen er fantastisch uit. Ook daar stond een stukje met referenties en ervaringen van zijn klanten. En ook die waren heel erg positief!

Ooglift.nl

Ik belde naar ooglift.nl toe en kreeg te horen dat ik langs mocht komen voor een afspraak met een van de medewerkers daar. Dat kan al na twee werkdagen! Daar aangekomen kreeg ik een intake met daarin precies vermeld hoe zij te werk gaan en waarom ik het beste voor hen kon kiezen. Hier was ik allemaal direct van overtuigd. En dus zijn ze direct aan de slag gegaan met hoeveel ik eraf wil hebben. Uiteraard met hun expertise. Vervolgens zijn er lijnen getekend boven mijn ogen, om precies goed te kunnen zien hoeveel er vanaf ging. En het eindresultaat is geweldig! Ik kan Ooglift.nl van harte aanbevelen!