Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Woning en Tuin

Schuifpui van Schipper Ede

Sinds kort hebben wij een schuifpui van Schipper Ede. En daar zijn wij heel erg tevreden over! Deze is namelijk van zeer hoge kwaliteit en doet precies waar wij naar op zoek waren. Vooral de factor dat zo’n schuifpui voor veel meer licht zorgt in de woonkamer is heel erg belangrijk voor ons! Graag vertellen wij meer over waarom we voor zo’n vouwdeur hebben gekozen en hoe wij bij Schipper Ede terecht kwamen.

Leverancier van schuifpuien

In een woonmagazine lazen wij bij de trends dat een opkomende trend de schuifpui is. Dit is eigenlijk een grote glazen schuifdeur. Die bijvoorbeeld verbindt tussen de woonkamer en de tuin. Door zo’n schuifdeur heb je heel erg veel ruimte om in en uit te stappen. En doordat die van glas is, komt er ook enorm veel licht binnen. Iets wat heel erg mooi is als jouw huidige woonkamer bijvoorbeeld vaak wat te donker is. Zodoende vonden wij dit een heel serieuze optie voor onze eigen woning. Omdat wij namelijk al een tijdje met dat probleem zitten. Daarom zijn wij op het internet gaan zoeken naar een leverancier van schuifpuien. En het liefst een die hem ook direct komt plaatsen en installeren natuurlijk. Daarom waren wij erg blij dat we Schipper uit Ede tegenkwamen. Op hun website zagen wij vele verschillende mooie schuifpuien voorbij komen. Wij hebben dan ook contact met hen opgenomen. En na een paar werkdagen konden wij al bij hen langskomen voor een afspraak, om alles te bespreken.

Naar Schipper Ede

Bij Schipper in Ede aangekomen, werden wij hartelijk ontvangen. Vervolgens lieten wij foto’s zien van onze woning. Daar konden zij zeker een schuifpui in gaan zetten, zij de medewerker! Vervolgens hebben wij allerlei voorbeelden gezien. Zowel in het echt die daar gepresenteerd stonden, als op foto’s bij klanten van hen. Dit zag er allemaal erg goed uit!

Inmiddels is de schuifpui bij ons ook geplaatst. En de kwaliteit is echt geweldig! Ook een prima service en installatie ervan gehad.