Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

Proefschrift drukken

Recent liet ik mijn proefschrift drukken bij Proefschriftenprinten.nl. En daar ben ik zo tevreden over, dat ik graag in dit artikel meer over hen uitleg. En natuurlijk waarom ik graag mijn proefschrift wil laten drukken en hoe ik Proefschriftenprinten.nl heb gevonden. Mocht jij een andere goede drukkerij kennen voor proefschriften, dan hoor ik dat graag in een reactie.

Waar mijn proefschrift drukken?

Ik ben op het internet gaan zoeken naar waar ik mijn proefschrift drukken moet. En al gauw vond ik de website Proefschriftenprinten.nl. Daar las ik dat wanneer ik mijn proefschrift wil laten drukken, ik bij hen op de juiste plek ben! Maar aangezien al dat soort bedrijven dat bijna allemaal zeggen, ben ik de recensies gaan lezen. Maar die bleken lovend over hen te zijn! Ik heb dan ook contact opgenomen met Proefschriftenprinten.nl door middel van een offerte aan te vragen. En diezelfde dag werd ik al opgebeld! Hij stelde mij onder andere vragen over waar het proefschrift over gaat en was heel belangstellend! Daarnaast gaf hij aan dat zij gratis een ontwerp of omslag kunnen maken. Zo komt het er fantastisch uit te zien natuurlijk. Dat bleek ook wel bij de voorbeelden. Uiteraard heb ik daar dan ook voor gekozen. En heb ik ook nog keuzes moeten maken wat betreft de kwaliteit. Het bleek dat zij standaard al kwalitatief goed briefpapier hebben, dus heb ik daar dan ook voor gekozen. Vervolgens hebben wij het aantal exemplaren gekozen en zijn ze begonnen met het proefschrift drukken.

Eindresultaat

En het eindresultaat bleek fantastisch te zijn! Ik ben proefschriftenprinten.nl dan ook hartstikke dankbaar voor het zo mooi drukken van mijn proefschrift. En ook degene aan wie ik het proefschrift uit deelde, reageerden allemaal hartstikke positief!

Ik kan hen dan ook van harte aanbevelen als jij een drukkerij zoekt voor jouw thesis / scriptie.