Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Auto

Autogarage Helmond gezocht

Laatst was ik opzoek naar een autogarage Helmond waar ik voor een dagje een auto kon huren. Ik ga dit weekend namelijk met de familie naar Venlo maar dat gaat niet in onze KIA Picanto passen. We willen namelijk met zijn 8en in één auto naar Venlo. Ik ben nu dus opzoek naar een huur auto en ik heb gehoord dat dit kan bij AD Autogarage Helmond, Marco van Hoof. Op de website las ik dat ik daar voor een aantrekkelijk tarief een auto kan huren. Of dit nou gaat om een personen auto, personen bus of een bestelbus. Lees in deze blog mijn ervaringen met AD Autogarage Helmond.

Ervaring met autogarage Helmond

Ik heb het onderhoud van mijn auto ook bij AD Autogarage Helmond en ben daar altijd super fijn geholpen. Ik had namelijk een keer last van mijn remmen en ze hebben me super goed geholpen. Ik merkte dat mijn remmen minder werden doordat mijn remweg langer werd en ik moest mijn rempedaal harder intrappen/ Ik trilde het stuur een beetje bij het remmen. En dit waren allemaal redenen om te denken dat de remmen aan vervanging toe zijn. Ook maakte de remmen een piepend geluid, wat het was weet ik niet, maar goed klonk het al helemaal niet. Ik ben toen naar Autogarage Helmond gegaan en heb er daar naar laten kijken. Al snel trokken zij de conclusie dat de remmen aan vervanging toe zijn. Ze stelde voor de remmen te vervangen en dat hebben zij dus ook voor mij gedaan.

Ervaring met de huurauto

Ik heb de huurauto inmiddels al een paar dagen ingeleverd maar kan zeker zeggen dat ik blij ben met de auto. Hij reed super en we hebben een super leuk en onvergetelijk weekend gehad, mede door de huurauto. Kijk voor meer informatie op marcovanhoof.adautobedrijf.nl.