Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

Psychotherapie in Amsterdam doet wonderen

Soms is er bij een probleem een andere oplossing nodig dan gewoonlijk, misschien wel psychotherapie in Amsterdam als oplossing. Het leven is niet altijd even makkelijk en soms zitten klachten dieper, waardoor hulp van iemand anders noodzakelijk is. Denk vooral aan klachten als relatieproblemen, stress, piekeren, angstgevoelens en paniekgevoelens. Misschien heeft u nog nooit eerder van psychotherapie gehoord, maar toch bent u hier terecht gekomen. Wilt u meer weten over wat psychotherapie is? Of waarom psychotherapie juist u zult helpen? Lees dan vooral verder!

Op uw gemak bij de psychotherapie in Amsterdam

Als u in de omgeving van Amsterdam woont, is psychotherapie in Amsterdam erg aantrekkelijk voor u. De plek waar de psychotherapie gehouden wordt, bevind zich namelijk in Amsterdam, ook is er een locatie in Heemskerk waar u van harte welkom bent. Tijdens de sessie wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van gestalttherapie. Dit houdt in dat de therapeut je leert om jezelf te onderzoeken, ook leer je hoe je jezelf het beste kan ervaren. Gestalttherapie is absoluut niet eng, er worden ook geen enge handelingen verricht. Als therapeut stel ik een paar vragen, hier reflecteren we dan samen op terug. Daarnaast geef ik je oefeningen waaruit het doel is dat u zich weer beter gaat voelen.

Zelfacceptatie

Bij de psychotherapie die plaatsvindt in Amsterdam of Heemskerk, zijn een aantal dingen van belang. Ten eerste is het belangrijk dat je jezelf accepteert. Kijk met een positieve blik vooruit en veroordeel jezelf niet van tevoren. Bij gestalttherapie geloven wij namelijk dat er pas iets nieuws kan ontstaan als je jezelf accepteert. Daarnaast is het ook van belang dat je jezelf openstelt. Samen gaan we aan de slag met uw situatie en hier komen wij zeker op een mooie manier uit. Probeer wel om dit sowieso te onthouden, dat maakt het makkelijker om met een positieve blik naar de sessies te kijken.

Vele mogelijkheden

Er zijn een aantal mogelijkheden voor het volgen van psychotherapie. Zo is het mogelijk dat de therapeut aan huis komt, maar kunt u ook naar de locatie zelf komen. Daarnaast is er zelfs een sessie via skype mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden via de website. U kunt contact opnemen via het contactformulier of de therapeut bellen.