Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Financieel

Simpel huishoudboekje maken en bijhouden

Tegenwoordig is een huishoudboekje maken en bijhouden heel makkelijk geworden. Nu kun je namelijk heel simpel een huishoudboekje maken en bijhouden op het internet. Dit doe je door je aan te melden voor een van de vele online diensten voor budgetbeheer.

Gratis diensten

Op het internet zijn er diverse bedrijven die de basis gratis aanbieden. Het basispakket bestaat uit een simpele huishoudboekje maken en bijhouden. Alhoewel het simpel is betekent het niet dat het niet effectief is. Het is namelijk heel effectief en bovendien makkelijk in gebruik. Nadat je aangemeld hebt bij een van de diensten kun je gelijk beginnen huishoudboekje maken en bijhouden.

Betaalde diensten

Je kunt ook gebruik maken van betaalde diensten van huishoudboekje maken en bijhouden. Deze diensten kosten tussen de 1 euro en 3 euro per maand. Je krijgt dan een uitgebreider pakket om mee te werken en veel dingen gaan dan ook automatisch. Bij de betaalde diensten is het mogelijk om bankafschriften te uploaden voor huishoudboekje maken en bijhouden. Zo hoef je niet alles handmatig in te voeren maar gaat het allemaal automatisch.

De uitgaven worden automatisch ingedeeld in handige rubrieken en er worden ook grafieken en tabellen ter beschikking gesteld. Zo zie je in een oogopslag wat je allemaal uitgeeft en wat er allemaal binnen komt.

cashflow.nl/

planjebudget.nl/

betaaldata.nl/