Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

Rugpijn tijdens de zwangerschap verhelp je met TENS

Een veel voorkomende klacht wanneer je zwanger bent is rugpijn tijdens de zwangerschap. Ook ischias, zenuwpijn in de benen die uitstraalt, is een klacht die veel vrouwen ervaren tijdens de zwangerschap. Wanneer je zwanger bent wil je natuurlijk niet teveel of zelfs liever helemaal geen pijnstillende tabletten slikken. Want je wilt natuurlijk dat de baby geen tot weinig schadelijke stoffen binnenkrijgt. Moet je de pijn in je rug en benen dan maar gewoon uitzitten en er mee dealen? Nee hoor, dankzij MaMMaTENS kan je op een niet medicamenteuze manier iets aan de pijn doen. En uiteraard is deze manier van pijnbestrijding geheel veilig voor de baby en natuurlijk ook voor jou.

De geboortetens van MaMMaTENS

Wat het precies is wat MaMMaTENS voor jou heeft om veilig van de pijn af te komen? Dat is TENS, een klein apparaatje dat lichte elektrische signalen afgeeft. TENS staat voor Transcutane Elektrische Neuro Stimulatie. Deze pijn bestrijdende methode wordt al vele jaren door specialistische artsen, gynaecologen en verloskundigen ingezet. Tegenwoordig kan je deze pijntherapie ook thuis gebruiken, je hoeft dus niet meer langs een arts voor een behandeling met TENS. Wel is het de bedoeling dat je jouw gynaecoloog of verloskundige inlicht over het gebruik van TENS.

Er zijn verschillende TENS apparaten te huur. Bij MaMMaTENS kan je de speciale geboortetens huren. Het apparaat kopen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Qua huur kan je kiezen uit daghuur, je kan het TENS apparaat dan huren voor minimaal 16 dagen en maximaal 31 dagen. Wil je onnodige stress voorkomen en langer gebruik kunnen maken van het TENS apparaat? Kies dan voor het huurpakket van 6 weken. Dit is in verhouding ook voordeliger dan de daghuur.

Meer informatie

Wil jij meer weten over pijnbestrijding met TENS, wil je graag een TENS apparaat huren of ben je benieuwd naar de verhalen en ervaringen van eerdere gebruikers? Hiervoor verwijzen we je naar de website van MaMMaTENS, mammatens.nl. Alle informatie is hier duidelijk te vinden. Heb je nog een andere vraag of wil je persoonlijk iemand spreken voor advies? Maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00  zijn de medewerkers van MaMMaTENS telefonisch bereikbaar op 033-46 55 064.

https://mammatens.nl/