Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

Video-opnames tijdens de Corona

Wat is veilig werken vraag je je af. Wanneer starten we onze bedrijvigheid weer op. Hoe komen we als bedrijf deze tijd door? Allemaal vragen die we ons in de hele wereld stellen. Niet alles hebben we in de hand, maar juist nu is het van belang dat we blijven communiceren met elkaar. Wees zichtbaar.

Inspiratie opdoen

Dat het voor veel bedrijven niet gemakkelijk is de Coronatijd door te komen, is een gegeven. Ook onze branche heeft hiermee te maken. Veel geplande producties liggen stil en opdrachten komen mondjesmaat binnen. Toch hebben wij niet stilgezeten en hebben ons niet te stuiten enthousiasme en creatieve ideeën omgezet naar inspiratie. Inspiratie is vrij van virus of beperkingen.

Hoe dan?

Hoe doe je dat dan, vraag je je af. Hoe geef je jouw creativiteit een boost. Dat hoeft niet zo ingewikkeld te zijn. Inspiratie kun je namelijk overal opdoen. Juist in de kleine normale dingen haal je je creativiteit naar boven. Je hebt immers tijd voor andere dingen; door Corona word je geduwd in andere dingen. Doe je afwas eens niet in de vaatwasser en kijk dan vooral naar de alledaagse dingen die je juist in deze tijd dwingen om er anders naar te kijken. Reizen? Nee, dat zit er voorlopig niet in, maar door te kijken naar verre reisbestemmingen, je mee te laten voeren naar beelden van musea, ga je anders kijken naar de wereld. Wandelen, ook zoiets waar je je inspiratie vandaan kunt halen. Zie een wandeling alsof je aan het jutten bent en je ziet en vindt steeds wat anders. Gooi je routine eens om. Je hebt er nu immers de tijd voor. Maak van de dag een nacht. En waarom haal je de vakantie niet naar huis?  Door van je balkon een campingplaats te maken, geniet je van een heerlijke overnachting in de vrije natuur. Althans, als die stadsbus niet zo vroeg gaat rijden. Ervaar dat niet als een irritatie, maar zie het als humor. Een grap op een onverwacht moment. Je zit immers in een onverwachte situatie en dan is niets hetzelfde. Nieuwe situaties, nieuwe ideeën. Steeds maar zorgen voor andere stemmingen zorgen ervoor dat je anders gaat kijken naar zaken. Een grappig filmpje verandert je stemming, bloopers zorgen ervoor dat je als ‘friskijker’ een probleem benadert. Althans, wij wel.

Wat levert het op

Wel, voor ons eigenlijk wel veel. De zin “de beste schilders hebben hun huis het slechts in de verf”, gold gelukkig niet voor ons. Maar al staat je huis prima in de verf, dan is het nog goed om deze tijd efficient te benutten. En dat hebben we gedaan! Brandbuilding uitgediept, omdenken toegepast. Door beperkingen ben je genoodzaakt voorzichtiger te zijn, maar zie je tevens dat de markt volledig verandert. Hier hebben wij oog voor. Wat levert het op: een huis, nog beter in de verf. Voor ons bedrijf en zeker voor onze klanten.

Videoproductie: vindbaar en zichtbaar

We weten nu hoe we veilig kunnen werken en dat passen wij dan ook toe. Gelukkig kunnen onze videoproducties weer doorgaan. Gelukkig weten onze klanten ons weer te vinden en zien zij het belang van de kracht van deze manier van communiceren. Je zag de afgelopen maanden dat bedrijven zelf medewerkers hun filmpjes lieten maken om zo op een veilig manier van zich te laten horen, echter wat men ook zag en erkende dat de kwaliteit hiervan juist het merk ondermijnde. Zonde! Kortetermijnvisie, want de valkuil van de amateuristische uitstraling is groot.

En dan kom je uit in Deventer bij Visual StartUp Videoproducties 

Stromarkt 2 7411 PJ Deventer
T: 06 40278274
E: info@visualstartup.nl

https://visualstartup.nl/