Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Horeca

DÉ TOPSEAL SPECIALIST | BESTEL EN ONTDEK HOE HANDIG

DisposableDirect.be biedt een totaaloplossing voor het efficiënt én voordelig sealen en verpakken van al jouw versproducten. Eén adres, één complete bestelling. Kies uit CPET of PP menuschalen, plastic bakjes en cups , plastic deksels, topsealfolie, topsealmachines, adapterplaten, inlegringen en meer! Slim besteld, scherp geprijsd en snel geleverd.

Eenvoudig en efficiënt uw PP/CPET schalen sealen?

DisposableDirect staat garant voor éérste klas topsealmachines van Nederlands fabrikaat. Voor groot- en kleinrendement, 100% handmatig of deels automatisch? We hebben ze allemaal in ons gamma. Uitstekende service en zekerheid, dankzij twee jaar garantie. Met een topsealmachine van DisposableDirect sluit je simpel en doeltreffend al jouw verpakkingen.

Sealmallen & Adapterplaten

Om bakjes, trays of menuschalen te kunnen sealen zijn zogenaamde sealramen (inlegringen) nodig. DisposableDirect heeft diverse inlegringen in zijn gamma, die perfect aansluiten bij de aangeboden (maaltijd-) verpakkingen. Voor elk type menuschaal kunnen wij een bijbehorend sealraam (inlegring) leveren. Voor de topsealmachines ‘Standard’ en ´Standard Plus’ moeten deze inlegringen altijd gebruikt worden in combinatie met een adapterplaat (tot maximaal 227). De gefreesde inlegring wordt direct op de ondertafel (halve gastro) of adapterplaat geplaatst. De onderzijde van de ring correspondeert met de ondertafel of de adapterplaat, de bovenzijde met de te sluiten schaal. Elke inlegring is voorzien van een siliconensnoer wat zorgt voor ondersteuning. Het siliconensnoer heeft bovendien een isolerende werking. De inlegringen zijn makkelijk uit te wisselen. 

Populaire CPET en PP maaltijdverpakkingen

Het uitgebreide gamma maaltijdverpakkingen vormt de juiste basis voor zowel koude als warme toepassingen. De veelzijdige menuschalen bieden maaltijdservices, detailhandel en grootkeukens optimaal logistiek maatwerk. Naast de 1-vaks uitvoeringen in diverse hoogtes zijn er 2- en 3-vaksversies beschikbaar. De maaltijdbakken zijn maat- en vormvast en kunnen worden geseald en/of voorzien van een deksel. 

Onze CPET- schalen combineren uitstekende seal-eigenschappen met een mooie glossy afwerking. CPET is geschikt voor gebruik tussen -40°C tot +220°C, en kan daarom worden gebruikt voor zowel microwave- en traditionele oven als voor diepvriestoepassingen! Ook de PP menu- en Gastroschalen vormen een goede basis voor diverse toepassingen. De schalen zijn uitstekend te sealen met onze multi-purpose en ‘peelable’ topsealfolie, maat- en vormvast en geschikt voor gebruik tussen -40°C tot zelfs +121°C (Co PP).

Wil je meer informatie over alles wat te maken heeft met topsealen, neem dan gerust contact met ons op via 03 500 92 91 (9u en 17u)

 

 

 

https://www.disposabledirect.be