Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

Voor alle bedrijven in Hilversum die op zoek zijn naar een schoonmaakbedrijf

Bent u als bedrijf gevestigd in Hilversum en op zoek naar een schoonmaakbedrijf dan bent u bij schoonmaakbedrijf Hilversum (Lavos Reiniging) aan het juiste adres. Wie wil er nu geen schone bedrijfs- of kantoorruimte? Ons schoonmaakbedrijf heeft veel ervaring met bedrijven in de zakelijke dienstverlening, maar ook met bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf en scholen.

Wat doen wij?

Het schoonmaken van uw bedrijfs- of kantoorruimte geeft meer dan een opgeruimd gevoel. Ons schoonmaakbedrijf zorgt ervoor dat medewerkers weer met plezier naar hun werkplek toegaan omdat iedereen houdt van een schone ruimte die opgeruimd is.

Vaak hebben bedrijven geen tijd om zelf aan de slag te gaan met het reinigen van hun bedrijfspand of kantoor. Het is een arbeidsintensieve klus die geen prioriteit heeft bij de medewerkers van een bedrijf. U kunt deze werkzaamheden uitbesteden aan ons schoonmaakbedrijf dat hier schoonmakers voor heeft opgeleid en waar kennis, ervaring en klantvriendelijkheid centraal staan.

Onze diensten

Schoonmaken is zoveel meer dan alleen het opruimen van uw kantoor of bedrijfsruimte. Zo bent u bij ons ook aan het juiste adres als het gaat om het wassen van ramen. Wij beschikken zelfs over een hoogwerker zodat wij ook het schoonmaken van ramen aan hoge gebouwen in Hilversum kunnen uitvoeren.       

Moet de gevel van uw bedrijf gereinigd worden? Ook dan zit u bij ons aan het juiste adres. Zowel zandstraling als hogedrukreiniging met stoom kunnen wij uitvoeren alles op basis van milieuvriendelijke stoffen. Maar ook als uw gevel beschadigd is en deze gerenoveerd moet worden hebben wij de expertise in huis.

Ook hebben wij veel kennis voor wat betreft het onderhoud en schoonmaken van vloeren. Iedere vloer vraagt om een andere aanpak. Daarnaast beschikken wij over een service die gespecialiseerd is in het onderhouden van sanitaire ruimtes waardoor u altijd verzekerd bent van voldoende toiletpapier, schone handdoeken en volle zeepdispensers.

Heeft u als bedrijf uw kantoor- of bedrijfsruimte gerenoveerd of verbouwd dan kunnen wij ervoor zorgen dat uw ruimte na oplevering weer schoon wordt gemaakt. Maar ook als uw bedrijf door brand, storm of wateroverlast schade heeft geleden kunt u ons schoonmaakbedrijf inschakelen en komen wij naar Hilversum om uw pand of bedrijfsruimte weer snel op te knappen en leefbaar te maken.

Heeft uw bedrijf last van schimmels dan kan ons schoonmaakbedrijf u zeker helpen met het verwijderen ervan. Ons bestrijdingsbedrijf zorgt ervoor dat u weer in een gezonde omgeving uw werkzaamheden kunt uitvoeren.

Vraag een offerte aan bij schoonmaakbedrijf Hilversum

Wilt u als bedrijf in Hilversum gebruik maken van onze dienstverlening dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen zodat wij een goede inschatting kunnen maken van wat het u gaat kosten.