Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

Zelf een pakketje verzenden

Een pakket sturen kan veel tijd en geld kosten. Zeker als je alles zelf moet regelen valt toch al snel op dat er toch wel veel komt kijken bij het versturen van een pakket. Er moet namelijk aan veel gedacht worden en als het een waardevol product is moet het ook verzekerd worden. Er is ook altijd wat gedoe met het printen van pakketzegels en het inpakken van het pakketje. Mocht u zelf nou nog steeds uw pakketjes versturen en inpakken, overweeg dan een wat makkelijkere optie. Het is namelijk mogelijk om niet meer zelf alles voor uw pakketje te hoeven regelen. Zo kunt u gemakkelijk een pakketzegel online bestellen en deze printen en vervolgens wordt het pakketje bij u opgehaald.

 Vooral als verkoper via bijvoorbeeld marktplaats of tweedehands is het prettig als u zelf niet meer zoveel tijd moet steken in het verzenden van een pakketje. Het printen van de pakketzegel is dan zo gebeurd met een online betaling en u hoeft het pakketje nooit meer naar een postkantoor of iets dergelijks te brengen. Zo zit u niet meer te piekeren tijdens werktijd of u wel op tijd terug bent voor het postkantoor dicht is om uw pakketje nog te kunnen versturen.

Een pakket versturen hoeft dus geen zware klus te zijn, want u kunt het zware werk voor u laten doen door een ervaren bedrijf met veel connecties. Zij kunnen u een snelle levering voor een lage prijs garanderen en bovendien kunt u als u het door een bedrijf laat doen een goede service van dat bedrijf verwachten. Ook een pakket versturen buitenland is een stuk gemakkelijker als u het via een professional laat verzenden, omdat u dan zelf niet bezig bent met alle eisen waaraan het pakketje moet voldoen en het enige wat u nog hoeft te doen is het pakket inpakken!

http://www.cheapcargo.com/