Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

Zorginstelling in Arnhem

Bent u woonachtig in de omgeving Arnhem en merkt u dat u of iemand in uw familie/vriendenkring steeds meer dingen gaat vergeten en misschien wel leidt aan (beginnende) dementie? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Zorginstelling de Harmonie in Arnhem is een kleinschalige en prettige woonomgeving. Wij bieden 24-uurs zorg aan maar ook een dagopvang voor beginnende dementerende. In dit artikel kunt u hier meer over lezen.

Dagopvang

De dagopvang van zorginstelling de Harmonie is bedoeld voor mensen met beginnend geheugenverlies of dementie. Omdat deze mensen vaak nog niet toe zijn aan een verblijf bij een zorginstelling is de dagopvang de perfecte oplossing hiervoor. De dagopvang is beschikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. U kunt ervoor kiezen om 1 dagdeel of om de hele dag te komen. Ook voor mensen die zich eenzaam voelen of behoefte hebben aan structuur bied onze zorginstelling in Arnhem een dagopvang waar u uw sociale contacten kan blijven onderhouden.

Bij de zorginstelling in Arnhem komen wonen

Zoals u net al heeft kunnen lezen is de Harmonie een kleinschalige woonomgeving voor dementerenden. Door deze kleinschaligheid zullen zowel u als u familie zich veilig voelen in onze zorginstelling. Als u besluit om bij ons te komen wonen, huurt u bij ons een kamer die u met uw eigen spulletjes kun inrichten zodat u zich helemaal thuis gaat voelen. Al onze kamers voldoen uiteraard aan de veiligheidseisen van een kleinschalige zorginstelling zodat u uw verblijf zo prettig mogelijk ervaart.

U en uw familie

Wij begrijpen dat het voor uw familie misschien wel net zo lastig is als voor u, dat u in de zorginstelling in Arnhem gaat wonen. Misschien heeft uw familie wel voor een lange tijd de zorg voor u op zich genomen en moeten ze dit straks – hoe moeilijk dat ook is- los gaan laten. Omdat wij willen dat zowel u als uw familie u verblijf als prettig ervaart, kunt u als familie deelnemen in de zorgverlening en daginvulling. Hierdoor blijft u toch op een fijne manier betrokken bij degene die u dierbaar zijn.

Op onze site ( www.deharmonie-wonenmetzorg.nl ) vind u uitgebreide informatie over onze zorginstelling in Arnhem en kan u uiteraard ook nog meer informatie aanvragen.