Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Electronica en Computers

De uitgebreide toegankelijkheid van Kentico CMS

Is uw bedrijf actief bezig met e-commerce en wilt u conversies optimaliseren, dan kan Kentico CMS u hierbij helpen. Met dit handige, snelle en technologisch goed ontwikkelde platform kunt u doorlopend marketinguitingen aanpassen. Dankzij standaard templates en fraaie extra’s voor de personalisatie is het mogelijk om real-time een trend te herkennen én hier direct follow-up aan te geven. Wat is er dan mooier dan onderdeel te worden van een veel wijder platform en te leren van de data van andere websites en applicaties? Dat is de kwaliteitsslag die u tevens maak middels API Management. Hoogstaande technologie direct te koppelen aan de conversie van uw platform.

Kentico CMS is een aantrekkelijk allround marketingplatform

Binnen de e-commerce bent u vermoedelijk met allerlei verschillende marketinguitingen bezig; content, advertisement, email campagnes, externe uitingen en meer. In plaats van een losse benadering kunt u ook kiezen voor een all-in implementatie, waarbij alles al voor uw bedrijf is ontwikkeld. Denk aan fraaie widgets of real-time toepassingen waarmee u online marketing binnen een korte tijd volledig kunt omgooien. Dankzij A/B testen en meer kunt u het gedrag van uw klant snel achterhalen en al uw marketingactiviteiten hierop aansturen. Kentico CMS biedt dus tal van mogelijkheden voor bedrijven die websites en applicaties aanbieden. Hoe dat gaat? Daar kunt u achter komen met de kennis van Datacon.

API Management: veilig platform en meer data

Kiest u met uw bedrijf ook nog eens voor API Management, dan krijgt u supersnel toegang tot een enorm netwerk van interne en externe klanten en websites. Uw website staat zodoende open voor derde partijen en kan als het ware communiceren met de andere websites, waardoor u in een versterkend ecosysteem terecht komt. API Management is daarnaast eenvoudig te implementeren en met een waarborg voor de veiligheid van de klant. Combineer API Management met Kentico CMS en uw bedrijf maakt een directe en dynamische kwaliteitsslag in de e-commerce.