Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Electronica en Computers

Waar let je op bij de aankoop van een stofzuiger

Waar let je op bij de aankoop van een stofzuiger

Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten bij een Stofzuiger kopen. Zo is het belangrijk om te weten welk energielabel er verbonden zit aan een bepaald model. Dit geeft je namelijk een indicatie van de kosten en met de stijgende stroomprijs kun je beter net wat meer investeren in een zuinige stofzuiger. Ook is het belangrijk om op de wielen te letten. Zo is het voor een laminaat vloer aan te raden om gebruik te maken van rubberen wielen. Als je dan weer kijkt naar een zachte ondergrond, dan kun je het beste kiezen voor grote wielen. Je zult al snel merken dat dit een stuk fijner in gebruik is.

Waarvoor kun je hem gebruiken?

Een stofzuiger wordt voor veel meer dingen als alleen het huis schoonmaken gebruikt. Zo zie je ook vaak dat klussers iemand bij hebben die stofzuigd. Als ze gaan boren dan wordt het direct opgezogen en zo voorkom je een heleboel troep. Ook zijn er verschillende mondstukken. De meeste mensen hebben daarom ook een stofzuiger met tenminste 5 andere zuigmonden. De ene kan gebruikt worden voor grote oppervlaktes en de andere juist weer voor de klein naden in de keuken of bank.

Waarom kiezen voor de best geteste producten

Wij hebben een aparte categorie best getest waar je stofzuigers in kunt vinden die volgens experts het beste werken. Deze zijn niet alleen getest op de zuigkracht en actieradius, maar op nog veel meer dingen. Zo is er gekeken naar de soort wielen. Dit is iets waar veel mensen overheen kijken. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de verstelbaarheid. Iedereen heeft een andere lengte en daar moet de stofzuiger wel op aangepast kunnen worden. Het laatste is misschien wel het belangrijkste. Dat is het energielabel waaraan je kunt zien of het een zuinig model is of juist eentje die veel stroom gebruikt.