Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Tweewielers

De mogelijkheden van een Wahoo fietscomputer

De Wahoo fietscomputer is vandaag de dag één van de beste fietscomputers die er op de markt is. Een fietscomputer is een apparaat dat op het stuur van een fiets gemonteerd wordt. Het geeft hier de snelheid, afgelegde afstand, de ritduur en andere waardes aan. Ondanks dat de naam mogelijk lastig klinkt, is het gebruik van een fietscomputer relatief eenvoudig. Echter is het wel belangrijk dat je weet hoe je ermee om moet gaan. Wanneer je voor de fietscomputer van Wahoo kiest, is het belangrijk dat je enigszins goed met je mobiele telefoon overweg kunt. Dit is wat je over deze fietscomputer moet weten

Functies van de fietscomputer

De aanschaf van de Wahoo fietscomputer is een goede keuze. De fietscomputer van dit merk kent namelijk ontzettend veel verschillende functies. Allereerst bepaalt de fietscomputer de standaard gegevens die iedere fietscomputer meet. Hierbij kun je denken aan de huidige, gemiddelde en maximale snelheid, de afgelegde afstand, de trends, de ritduur etcetera. Daarnaast kan de fietscomputer van Wahoo navigeren en koppelen met andere apparaten. Verder kunnen er ook extra functies bij de fietscomputer aangeschaft worden. Zo kun je bijvoorbeeld ook een hartslagmeter, wattagemeter of cadansmeter bij aankoop van de fietscomputer aanschaffen.

Wahoo aan je telefoon koppelen

Je kunt de fietscomputer dus ook aan andere apparaten, bijvoorbeeld aan je telefoon koppelen. Je kunt hiervoor een app downloaden en een Wahoo account aanmaken. Vervolgens start je de fietscomputer op. Er zal dan in het beeld meteen een QR code tevoorschijn komen. Je kunt deze QR code scannen met behulp van de gedownloade app. De fietscomputer zal vervolgens om toestemming voor verschillende functies vragen. Houd er rekening mee dat onder andere bluetooth nodig is om te navigeren. Het is dus aan te raden om in ieder geval voor het gebruik van bluetooth toestemming te geven. Wil je meer weten over de fietscomputer? Kijk dan eens of de desbetreffende website!