Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Entertainment

Een echt feestje met de leukste ballonartiest

De leukste verrassing bij elk evenement: een ballonartiest! Pieter van Engen is een ballonartiest die weet wat hij doet. Hij tovert elk feestje om tot een ware droom voor kinderen én volwassenen. Pieter heeft voor elk evenement een uniek programma met de leukste elementen. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor het huren van Pieter de ballonartiest om een echt feestje neer te zetten. Zo is het mogelijk om hem in te huren voor al uw kinderfeestjes, workshops, bedrijfsuitjes of om gewoon een leuk optreden te hebben! Nu denkt u misschien wel: er zijn zoveel ballonartiesten, wat maakt ballonartiest Pieter nou zo bijzonder? Daar zijn een heleboel redenen voor te bedenken!

Ballonartiest wordt je niet zomaar

 Ballonartiest wordt je niet zomaar. Je moet beschikken over veel verschillende vaardigheden. Ten eerste moet je creatief zijn met ballonnen, je moet veel verschillende vormen kunnen maken en je moet weten wat je doet. Maar je moet natuurlijk ook grappig zijn, een ballonartiest staat op evenementen waar mensen vrolijk en blij zijn, een leuk grapje tussendoor wordt altijd gewaardeerd! Maar een eigenschap die natuurlijk niet gemist kan worden, is het kunnen acteren! Als ballonartiest moet je goed kunnen acteren en bij iedereen een lach op het gezicht kunnen toveren. Ballonartiest Pieter beschikt over al deze eigenschappen als de beste en dit maakt van hem een erg gewaardeerde ballonartiest!

Veel prijzen gewonnen 

Ballonartiest Pieter heeft al veel (inter)nationale prijzen in de wacht gesleept. Zo is hij meervoudig Europees kampioen, heeft hij al zestien internationale vakprijzen in ontvangst genomen, is hij een Certified Balloon Artist (USA) én heeft Pieter de Balloon Excellence Award (USA)! Daarnaast kan het zijn dat je Pieter al van TV of andere media kent. Doordat Pieter een van de beste ballonartiesten van ons land is, is hij vaak uitgenodigd bij verschillende programma’s om zijn kunsten te laten zien. Werkelijk iedereen is dol op Pieter!

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden als het gaat om het inhuren van ballonartiest Pieter? Neem snel een kijkje op zijn website of neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken. Ook vindt u meer informatie over alle prijzen en waar Pieter tot nu toe al heeft mogen optreden!