Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Vervoer en transport

Een rolstoeltaxi huren bij Noot

Het is niet geen groot deel van de bevolking, maar toch zijn er veel mensen gehandicapt of immobiel, voor deze mensen is er tegenwoordig een rolstoeltaxi beschikbaar. De naam zegt eigenlijk al precies wat de dienst inhoudt, het is een taxi voor mensen in een rolstoel. Noot is een aanbieder in het midden van het land, misschien zie je de busjes wel eens rijden. Er zijn veel verschillen tussen een rolstoeltaxi en een normale taxi, dit verschil zit hem niet alleen in het busje/auto. Het grootste verschil tussen een doorsnede taxichauffeur en een van Noot is dat er een speciaal diploma behaald is voordat met de rolstoeltaxi mensen worden vervoerd. Dit heeft veel voordelen, ik zal deze in de tweede alinea eens op een rijtje zetten.

De voordelen van een rolstoeltaxi

Er zijn veel pluspunten aan het reizen met een rolstoeltaxi. Natuurlijk is het veel comfortabeler en kan je in de rolstoel blijven zitten als je hiervoor de voorkeur hebt. Daarnaast rijden de chauffeurs op een manier waarop het comfort van de passagier voorop staat, rotondes worden op een andere manier benaderd en drempels worden voorzichtig genomen. De rem wordt zo min mogelijk gebruikt zodat er geleidelijk afgeremd wordt en grote schokken voorkomen worden. Dit geldt echter niet voor ieder rolstoeltaxi bedrijf, Noot excelleert hier wel sterk in als je alle aanbieders vergelijkt. Een ander groot voordeel is dat het niet uitmaakt wanneer je een rolstoeltaxi wil gebruiken, zolang je dit tijdstip en datum maar van tevoren afstemt met Noot. Dus ook als je na een concert op de zaterdagavond laat in de nacht naar huis wilt, de rolstoeltaxi van Noot haalt je op. Er is hierbij ook ondersteuning bij het in- en uitstappen.

Meer weten?

Als je meer wil weten over een rolstoeltaxi van Noot dan is de beste optie om contact met hen op te nemen, want dan kunnen de medewerkers alle informatie vertellen. Ook is het mogelijk om eens een proefrit te nemen bij Noot, of een periode gebruik te maken van de dienst zonder dat hier een hoog bedrag voor betaald wordt. De klantenservice is altijd bereid om de vragen te beantwoorden, dus twijfel niet langer!