Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Entertainment

Hoe bedank je je personeel aan het einde van het jaar?

Je wilt je personeel bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Nu ben je misschien gewend om een kerstborrel te organiseren, waarbij het personeel even met elkaar iets drinkt en klaar. Gezellig natuurlijk, maar dit jaar wil je eens iets anders. Wat zou je ook kunnen doen?

Kerstborrelideeën met een Kerst DJ

Een kerstborrel wordt al heel anders als je een echte Kerst DJ inhuren gaat. Muziek opzetten is 1 ding, muziek de sfeer laten bepalen is een heel ander ding. En dan komt een ervaren DJ om de hoek kijken. Een DJ voor kerstborrel of kerstfeest is bekend met een echte, oergezellige kerstsfeer oproepen en waarbij het personeel zich heerlijk kan uitleven. Net meer actie dan alleen maar een borrel, heel veel meer sfeer dan alleen kerstmuziek op de achtergrond!

Kerst DJ met saxofonist

Nu kan je alleen die DJ laten komen, maar het kan nog veel leuker. Huur de DJ in met een extra muzikant. Een saxofonist bijvoorbeeld. Een gouden combinatie, zeker als je ze tegelijk inhuurt. Dan weet je zeker dat ze op elkaar ingespeeld zijn en ze elkaars werk alleen maar versterken! Zo profiteer je eigenlijk van twee werelden: een DJ en toch ook livemuziek!

Extra entertainment

Kies voor extra entertainment bij je kerstfeest op de zaak. Naast de DJ kan je dan denken aan een clown (als de kinderen mee mogen komen), een tafelgoochelaar of laat hem een show geven op een podium, een komiek of natuurlijk de Kerstman zelf.

Workshops

Iemand laten komen die workshops geeft is eveneens een leuk idee. Zeker als het iets met kerst te maken heeft. Kerststukjes maken, bijvoorbeeld. Of wat dacht je van kerstsieraden maken of misschien wel iets met zelf muziek maken? Natuurlijk kan je kijken naar een connectie met je eigen bedrijfswerkzaamheden. Maar eens iets totaal anders kan juist ook leuk zijn!

Voor de hele familie

Ben je gewend om gewoon op de laatste vrijdag voor de kerst het personeel langer op de zaak te houden voor een kerstborrel en dat is alles? Waarom zou je het niet een keer groter aanpakken en juist iets voor de hele familie van jouw personeelslid organiseren? Een kerst familiedag dus. Met leuke attracties voor de kinderen, workshops, een DJ die de stemming erin houdt en natuurlijk met lekkers om te eten en te drinken. Oké, en vergeet in dit geval ook de kerstman niet!