Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Chefstore.nl – Jouw adres voor horeca apparatuur

Voor elke horeca ondernemer geldt de stelling dat het eindproduct zo goed is als de apparatuur waar je mee werkt. Goede horeca apparatuur maakt het werk niet alleen leuker en efficiënter, het geeft ook meer voldoening. Het betrekken van de juiste apparatuur is vaak een grote uitdaging voor de ondernemer. Zo wil je natuurlijk kunnen kiezen uit een ruim assortiment en dient ook de after sales piekfijn in orde te zijn. Dit zijn juist de punten waarop Chefstore zich weet te onderscheiden.

De juiste horeca apparatuur

Voor een groot assortiment horeca apparatuur is Chefstore de aangewezen partner. Alle denkbare apparatuur voor de horeca is leverbaar, zowel wat betreft de food als de non-food items. Zo kun je prima slagen voor de inrichting van een bedrijfskantine of een cafetaria. Ook de horeca apparatuur voor een viswinkel is eenvoudig te vinden. Heb je speciale wensen? Ook in dat geval kan er meegedacht worden om een degelijke oplossing aan te reiken.

Ovens, magnetron en combisteamer

Er zijn weinig horecazaken die goed kunnen functioneren zonder goede oven, magnetrons en combisteamers. In het ruime assortiment van Chefstore tref je diverse apparaten aan waar je prima mee uit de voeten kan. Zo is een eenvoudige convectie oven uitermate geschikt voor een brasserie om brood mee af te bakken. Voor de meer creatieve toepassingen is de combisteamer onmisbaar. Zo maak je snel de lekkerste gerechten voor de gasten en dankzij de zelfreinigingsprogramma’s ben je ook minder tijd kwijt aan het onderhoud.

Professionele kookapparatuur

In veel horecazaken draait het vaak om de bereiding van warme gerechten. De juiste kookapparatuur is dan onmisbaar en dankzij het ruime assortiment is het eenvoudig om de juiste componenten te selecteren. Denk hierbij aan de standaard kookapparatuur zoals een bakplaat, gasfornuis of friteuse. Ook voor een kwalitatief goede sous-vide en au-bain marie bent u hier aan het goede adres. In de meeste gevallen kan de gewenste apparatuur uit voorraad worden geleverd.