Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Eten en drinken

Beste Koffie Op Locatie Bedrijven In Nederland – Mister Barish

Table of ContentsOver Ons – Koffiecursus – Barista Koffie Op Locatie – Welk …Koffie Op Locatie – Barista To GoKoffie Op Locatie Tijdens Een Evenement – BeanbrothersVoor Bruid & Bruidegom • Café La Rue – Koffie Catering Op …Vintage Tuktuk Huren? Een Unieke Mobiele Koffiebar Met …Koffie Op Locatie – Barista To GoKoffie Op Locatie – Gorilla Baristaz – Doe Het Zelf TuinenKoffie Op Locatie – Gorilla Baristaz – Artikel Marketing ExtremeBarista – Vacatures – Oktober 2021 – Indeed.comDe Koffiebus – TralalunaBarista – Top 10 – Eventplanner.nlKoffie Van Koldenhof – Barista Op Locatie Met Piaggio Mobiele …Een koffiebar huren van Moving Coffee: Barista service op locatie

30ml Vredenburg is de bakermat van de franchise. De grootste vestiging en een begrip in Utrecht. Bij voorkeur een barista met ervaring in (specialty) coffee Een energieke persoonlijkheid Je bent leergierig en wil graag meer leren over koffie Je werkt graag samen met collega’s in een hecht team Jij bent service gericht Je bent beschikbaar in de weekenden Werken in een huiskamer waar altijd roering is Energiek team met jonge collega’s en ondernemers Verdiepingsslag in je koffie kennis In-house training + extra trainingsavonden Overdag werken, flexibele tijden doordeweeks en in het weekend Een uitstekend salaris, je overuren worden uitbetaald Stuur een mail naar: vredenburg@30ml.

Schrijf een korte motivatie 5 is voldoende. Eventueel kan je een CV toevoegen of kort je werk ervaring benoemen. Regelmatig zijn wij op zoek naar goede mensen. Vooral , maar ook , en . Ben jij er van overtuigd dat jij helemaal bij ons past en dat wij jouw goed kunnen inzetten, stuur ons dan vooral je contactgegevens en je CV.

Wij bieden een leuke werkplek en een goede sfeer tijdens en na het werk. – Ervaring-Kennis van koffie-Passie en drive Passie voor koffie, Passen bij de filosofie van 30ml, Ervaring op de ‘horecavloer’, denken procesgericht, Ondernemerscapaciteiten en eigen vermogen om te investeren, Creatief, flexibel, klantgericht en gedreven. Altijd al voor jezelf willen beginnen en heb jij een passie voor specialty koffie? Neem contact met ons op en vertel waarom en waar jij jouw eigen 30ml vestiging wilt openen.

Barista Huren, Barista Workshop Of Koffie Op Locatie?

Dit kan via het onderstaande email adres, we nemen spoedig contact op.

Met onze nostalgische mobiele espressobar verzorgen wij als een echte gastheer, graag de koffie op uw Event, Promo, Opening, Feest, Bruiloft of Uitvaart. Cappuccino, Espresso, Latte Macchiato en andere koffie varianten, als ook thee en chocomelk. Uiteraard met Latte Art. Daarnaast verzorgen we graag het gebak en de catering. Eén aanspreekpunt voor UW gemak.

Wij zijn Giraffe Coffee, wij zijn een specialty coffee koffiebranderij uit Rotterdam. We werken sinds onze start in 2013 aan onze eigenzinnige visie op koffie. In 2021 openen we onze winkel en academy midden in Rotterdam. Afgelopen juli 2021 is onze winkel en academy midden in Rotterdam geopend. We zijn de vaste koffiebranderij van meer dan 250 bedrijven.

Barista Huren Voor Koffie Evenementen Op Locatie? – Caffe …

Overal waar je mensen tegenkomt die van persoonlijk contact en goede koffie houden kun je ons vinden. We proeven, selecteren en branden op het hoogste niveau. Samen met onze partners creëren we de mooiste koffie-ervaring. Door onze kennis weten wij daarom ook wat daarvoor nodig is is bij onze afnemers.

Door de hoge kwaliteit die wij leveren te combineren met grote betrokkenheid naar onze partners zijn wij de afgelopen jaren blijven groeien. Door service en een professionele opleiding van barista’s bij onze afnemers zorgen we voor topkwaliteit in de hele keten. Het is onze ambitie om de mooiste bedrijven van Nederland te voorzien van de mooiste specialty coffee en de beste service.

Wij zijn op zoek naar een barista voor onze nieuw te openen winkel en trainingsruimte aan de Hoogstraat in Rotterdam. We zijn op zoek naar een ervaren barista voor onze nieuwe locatie aan de Hoogstraat in Rotterdam. Je schenkt onze koffies en vertelt je gasten en in geuren en kleuren over koffie en zetmethoden.

Wat Doen Wij? – Nozems Koffie Verzorgt Graag De Koffie Op …

Je hebt hiervoor alle koffie uit ons gamma tot je beschikking om iedereen de perfecte koffie te serveren. Je bent gastvrij en helpt al onze gasten een stap verder, van beginnende koffieliefhebber tot doorgewinterde coffee nerd. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en een ruime ervaring met koffie heeft.

Je bent in staat om een koffie te beoordelen en indien nodig recepturen aan te passen of te verbeteren. We zoeken iemand met verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen. Gezien ons specialisme is affiniteit met koffie en horeca een vereiste. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om mensen zich welkom te laten voelen en van de mooiste koffie te voorzien.

Je bent communicatief sterk, hebt een oprechte interesse in mensen en vindt het leuk om grote verantwoordelijkheid te hebben. Verder is het belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst en een teamspeler bent. Wij bieden een uitdagende functie op een cruciale plek binnen een jong en snelgroeiend bedrijf. Hierin krijg je de ruimte om door te groeien en in onze SCA Academy trainen we in je alle aspecten van koffie.

Koffie Op Locatie – Coffeetravels – Bloghopper

Hierbij bieden wij marktconforme arbeidsvoorwaarden en onbeperkt koffie. We hopen een enthousiaste collega te vinden die met een servicegerichte instelling wil werken naar de best mogelijke koffie ervaring voor onze afnemers en hun gasten. Als jij denkt jezelf hierin te herkennen en graag wilt werken met een aantal gepassioneerde koffie-gekken, reageer dan via de e-mail op deze vacature.

Je kunt bij vragen bellen naar Lizzy op 0619400715 of gewoon direct je motivatie en CV mailen naar .

Filters (1 actief) Zoekopdracht Functietitel Extra zoekwoorden Woorden uitsluiten Plaats of postcode Eigenschappen vacature.

Barista Cursus Haarlem – Heel Nederlands

‘Iemand die een goede kop koffie kan bereiden.’ Is in de volksmond het antwoord op de vraag. Voor the Graphic barista geldt dat we daar alleen geen genoegen mee nemen. Een echte barista bereidt niet alleen een goede kop koffie, thee, espresso, cappuccino of latte macchiato op iedere locatie, maar hij of zij is de gastheer.

Voor de hospitality van jouw event. Tijdens jouw zakelijke event, beursdeelname, bedrijfspresentatie, open huis, eerste paal in de grond of hoogste punt gaat het naast het schenken van die verse koffie en thee veel meer om aandacht. Een echte barista schenkt aandacht. Aandacht voor de gasten op jouw evenement. Het organiseren en uitvoeren van een zakelijk event vraagt veel van je als opdrachtgever.

Met een langdurige relatie tot gevolg. Om tijdens het evenement zoveel mogelijk contacten te kunnen zien en spreken, bedienen we jouw gasten vanuit een centraal aanlokkend punt. De . Aan de aanwezige bar, op de spreektafel uit het standontwerp of bij een van de eigen barren van the Graphic barista.

Koffie Catering Op Locatie? – Coffee On Wheels – Mobiele Barista’s

Om even te wachten op zijn of haar reguliere aanspreekpunt, terwijl we deze seinen dat het bezoek er is. Of onder begeleiding van de vaste connectie om plaats te nemen en samen te overleggen, te genieten en de verbinding weer eens aan te halen – barista cursus eindhoven. the Graphic barista faciliteert naast een uitnodigende hospitality ook verbindende .

Denk bij die communicatie aan een uitnodigingstraject vooraf, passende give-aways en bedrukte actiematige of corporate tijdens jouw event. Met aansluitend de uitnodiging van een opvolgende afspraak. Met jouw nieuwe prospect. Of je bestaande relatie. Ben jij op zoek naar een versterking van je merkbeleving? Tijdens het zakelijke event, jouw bedrijfspresentatie, open huis op de eigen bedrijfslocatie.

Neem dan gerust op voor een smakelijk gesprek.

Koffie Catering Op Locatie? – Coffee On Wheels – Mobiele Barista’s

Wil je een koffie kar huren voor jouw evenement? Dan ben je bij Bar Company aan het juiste adres. Wij beschikken over drie verschillende koffie karren. En omdat onze koffie karren er zo leuk uit zien, ben je gegarandeerd van een echte publiekstrekker. Welke kar je ook kiest, wij verzorgen er ook een professionele barista bij.

In de cappuccino’s schenken we een mooi hartje en alle koffies worden met een glimlach uitgeserveerd. Onze koffie karren worden gehuurd op allerlei locaties. De ene week staan we midden op een golfbaan koffies te maken en de volgende week vind je ons in een winkelcentrum. De reden waarom onze koffie karren op zoveel verschillende soorten evenementen ingehuurd worden, is vanwege de veelzijdigheid.

Daarnaast hebben we alleen een stroompuntje nodig, want de koffie karren zijn voorzien van watertanks (barista workshop utrecht). En mocht er geen stroompunt aanwezig zijn, dan nemen we zelf een aggregaat mee. Handig toch? Wist je dat wij ieder jaar op meer dan 500 locaties ingehuurd worden? Koffie kar food truck Koffie food trucks zijn tegenwoordig ‘hot’.

Wat Doen Wij? – Nozems Koffie Verzorgt Graag De Koffie Op …

Heerlijke professionele koffie op locatie! - espressokraam of -bar huren  bij 12baristaLa Dolce Barista in Hengelo ThePerfectWedding.nl

Denk bijvoorbeeld aan een koffie kar op de parkeerplaats van een kantoor. Heet je gasten of collega’s letterlijk een warm welkom met een bijzondere koffie van onze barista. Ben je op zoek naar een koffie kar in de vorm van een foodtruck? Lees dan meer over een koffie tuk tuk huren of een koffiefiets huren.

En wil je direct advies over wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of geef ons een belletje op 0882035100..

Hier leest u alles over ons, onze koffie en onze barista’s! Een barista is een vakman, die zorgt ervoor dat er met de koffiebonen, koffiemolen en espressomachine een espresso gemaakt wordt van topkwaliteit. Maak het verschil! Huur de master barista van Little Cup of Coffee in en zorg ervoor dat uw café, espressobar of restaurant een kwaliteitsimpuls krijgt op het gebied van koffie! De gecertificeerde koffiemaker beschikt over kennis, kunde en passie op het gebied van koffie.

De Coffeecompany Maakt Al 25 Jaar Lattes Voor De Hele Buurt

Wat ga je doen? Werken als freelance barista op locatie is de mooiste baan die je maar kunt hebben. De ene keer werk je op een beursstand, dan weer op een personeelsfeest en de week er op sta je op een huwelijksfeest in een tuin. Het is jouw missie om alle gasten te laten genieten van écht goede koffie en een glimlach te bezorgen! Werken bij Bar Company als freelance barista kan op twee manieren: Je vertrekt vanaf ons kantoor in Nijmegen.

Van de mobiele bar met koffiemachine tot de pakken melk. Je bouwt zelf je bar op, draait het evenement en na afloop pak je alles weer in en rijd je terug naar Nijmegen. Soms werk je met een tweede barista maar meestal draai je de koffiebar zelfstandig. Het voordeel van deze optie is dat je veel uren maakt.

We zijn ook op zoek naar freelance barista’s die rechtstreeks naar de evenementenlocatie kunnen komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een beurs waar we op meerdere beursstands de koffie mogen verzorgen. Deze beursstands dienen vaak een dag van te voren opgebouwd te zijn dus wij zorgen ervoor dat alles al opgebouwd staat als je aankomt.

Barista – Vacatures – Oktober 2021 – Indeed.com

Barista (koffie) op locatie - The Caffeine Boys Coffee - De mobiele  koffiebar op locatie om u te voorzien van de lekkerste koffie!Barista feesten, partijen & bruiloften – Flooresso coffee art

Lekker toch? Je hebt veel vlieguren gemaakt achter de koffiemachine en je kunt zelfstandig een koffiebar draaien. Dit betekent dat je je goed kunt verplaatsen in de onze klant en deze ontzorgd. Daarnaast ben je zeer gastvrij richting de aanwezige gasten. Je behandelt onze materialen alsof het je eigen materialen zijn.

Naast ervaren senior barista’s werken wij ook met junior barista’s. Dit zijn voornamelijk studenten uit Nijmegen. Onze junior barista’s worden structureel getraind om nog beter te worden en uiteindelijk ook senior barista te worden. Voor deze trainingen in Nijmegen zijn wij op zoek naar extra trainers. Status Inactief Opleidingsniveaus Middelbare school, MBO, HBO, Universiteit Plaats Nijmegen Werkuren per week 8 – 40 Dienstverbanden Parttime (overdag), Avondwerk, Weekendwerk, Vakantiewerk Salarisindicatie Tussen €15,00 en €25,00 per uur Verantwoordelijk voor Zelfstandig koffiebars draaien op beurzen en events Topjob Nijmegen Horeca vacatures Vacatures cateringmedewerker Vacatures horeca medewerker Parttime (overdag) Avondwerk Weekendwerk Vakantiewerk Middelbare school MBO HBO Universiteit .

Heb je met jouw bedrijf iets te vieren? Hebben jullie een project waar er echt heel veel koffie en cafeïne nodig is om te zorgen dat het optijd afkomt? Of zijn jullie opzoek naar een leuke invulling voor een teamdag of een bedrijfsuitje? Wij denken graag met je mee naar de mogelijkheden voor een koffie bedrijfsuitje of een koffie workshop op locatie.

Barista Cursus In Amsterdam – Voor Horeca En Liefhebbers

Tijdens jouw bedrijfsevenement kunnen wij ook een koffiebar met barista op locatie plaatsen. We kunnen ook specifieke wensen invullen zoals koffiebekers voorzien van jullie logo tijdens het evenement of een passende aankleding. Voor het serveren van koffie op een bedrijfs-evenement of kantoor-feestje is er geen limiet aan het aantal personen.

Daarnaast bieden we ook trainingen aan grote groepen. De meest geschikte trainingen voor grotere groepen zijn de “Sensory training” en “De herkomst van koffie-training. De trainingen kunnen we aanpassen zodat ze goed passen bij de grote van de groep en de doelen of thema’s die jullie hebben bij het bedrijsuitje of team build dag.

We vinden het fantastisch om vijf espressomachines neer te zetten en om het hele bedrijf hartjes te leren schenken in de koffies. Voor een workshop op locatie is niets te gek voor ons! .