Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Glaszetter in Venlo die altijd beschikbaar is

Glaszetter in Venlo die altijd beschikbaar is

Wanneer het glas beschadigd is, wilt u natuurlijk dat het glas zo snel mogelijk vervangen wordt. Ook in de nachtelijke uurtjes. Misschien is het raam ‘s nachts ingeslagen waardoor de woning koud en toegankelijk is voor indringers, of is er iets anders aan de hand. Ga dan op zoek naar een glaszetter in Venlo die 24 uurs service aanbiedt. Op deze manier hoeft u niet een hele nacht in de kou te leven met een raam dat aan diggelen ligt, met alle gevolgen van dien. Maar wat moet u nog meer doen wanneer er schade is van glasschade in Venlo?

Spoed glaszetter inschakelen

Wanneer er schade is en deze schade groot is, schakelt u met spoed een glaszetter in. Er kunnen verschillende soorten schades zijn. Hierbij kunt u onder andere denken aan krassen op het glas, lek in een dubbel glas, een gehele glasplaat die kapot is of een breuk in het glas. Is er sprake van een geheel kapot raam? In dat geval raden we aan om een spoedklus te plaatsen bij een glaszetter in Venlo die alle dagen van de week dag en nacht inzetbaar is. Nadat u een glaszetter gebeld heeft, is het tijd om de verzekering te bellen en van het probleem in te lichten.

Schakel de verzekering in

Het is van groot belang om naast een dakdekker die met spoed komt, ook de verzekering in te schakelen. Vergeet ook niet om foto’s te maken van de schade voordat het glas vervangen wordt! De verzekeringsmaatschappij heeft dit beeldmateriaal nodig. Zonder bewijs, kunnen de kosten van de schade immers niet vergoed worden. Of er een vergoeding plaatsvindt, is afhankelijk van de polis en van de oorzaak van de schade.

In een ideale situatie waren er getuigen aanwezig die in een verklaring aan de verzekeringsmaatschappij kunnen verklaren wat er precies gebeurd is. De glaszetters van Van den Akker Glaszetters & Glashandel kunnen de schade in de meeste gevallen rechtstreeks verhalen bij uw verzekeraar, ook als de verzekeraar meldt dat over contracten beschikken met eigen herstelbedrijven.

Van den Akker Glaszetters & Glashandel Wolfstraat 162 5701 JK Helmond

https://akkerglas.nl/