Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Eten en drinken

De lekkerste noten voor een gezonde levensstijl

Wanneer je noten in grote voordeel verpakking inkoopt scheelt dit je een hoop tijd en nadenk werk. Wanneer je bijvoorbeeld bij de noten groothandel je noten koopt hoef je niet elke week langs de winkel de dure kleine verpakkingen te kopen. Daarbij helpt een groot voordeel verpakking in je dagelijkse inname van de gezonde en lekkerste noten. Even een handje walnoten door je yoghurt, of de heerlijke pijnboompittendoor de salade. Zo zorg je met een handomdraai voor een gevarieerd eet patroon en dus voor je eigen gezondheid. Daarnaast zijn noten onwijs gezond en zitten ze boordenvol vitamines, mineralen en andere zeer gezonde voedingsstoffen die je lichaam wel kan gebruiken. Schroom niet en bestel vandaag nog de grote verpakkingen met voordeel!

De verrassing van het diner: ontdek geroosterde pompoenpitten!

Wanneer we de meest gezonde kookboeken er op naslaan komen we eigenlijk in bijna elk recept wel nootjes tegen. Nootjes geven net een extra crunchy effect aan de maaltijd en zoals bekend een bron aan voedingsstoffen. Pijnboompitten kun je zowel rauw eten als even roosteren in de pan en vervolgens opeten. Je ruikt dan de geur die afkomt van deze onwijs lekkere nootjes. Deze pijnboompitten kun je als smaakmaker toevoegen in pesto of gewoon los door salades of Thais eten gooien. Maar voor de echte smaak kenners weten we dat er nog een ander parel is in de wereld van de noten, pitten en zaden

Pompoenpit is de parel van de pitten

In een aantal recepten kwamen we geroosterde pompoenpitten tegen. Nu zul je denken, huh gaan de geroosterde pompoenpitten nu echt extra smaak geven aan mijn gerecht? Het antwoord hierop is volmondig ja! Doe de pompoenpitten in de pan en zet ze op een laag vuurtje. Loop er niet van weg want ze kunnen snel aanbranden. Na het poffen kun je ze proeven. En? Zeiden we het je niet? Onwijs smaakvol!

https://www.horecanoten.nl/