Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Eten en drinken

High Tea bezorgen in Rotterdam

High Tea bezorgen in Rotterdam

Je hebt er vast weleens van gehoord: een High Tea. Een activiteit waarbij je geniet van allerlei zoete en hartige hapjes en ontelbaar veel kopjes thee. Heb jij rondom omgeving Rotterdam iets te vieren of wil je gezellig bijkletsen met vrienden, familie of collega´s? Bestel dan een High Tea thuis in Rotterdam! De High Tea boxen bevatten o.a. belegde broodjes, wraps, macarons en muffins. Het bestellen van een High Tea box is ook een leuke toevoeging aan een bruiloft of of een zakelijke bijeenkomst. Geniet van een unieke High Tea ervaring, zonder dat je de deur uit moet. 

 

Soorten High Tea boxen

Natuurlijk is er een ruim aanbod aan verschillende soorten High Tea boxen om te laten bezorgen. Kies bijvoorbeeld voor een standaard High Tea thuis bezorgd voor 4 personen. Ben je met een wat groter gezelschap? Bestel dan een High Tea box voor 6 tot 8 personen. Naast de standaard High Tea box, kan er ook gekozen worden voor een luxe variant. Eet jij halal of vegetarisch? Dan kun je ook kiezen voor een vegetarische of halal High Tea box. 

 

Op zoek naar iets waarmee je een aanstaande moeder in het zonnetje kan zetten? Ga dan voor een Babyshower High Tea, waar ook feestelijke roze of blauwe versiering aan toegevoegd is. Bij het samenstellen van de hapjes in deze box, is uiteraard rekening gehouden met de zwangere dame(s).

 

December is inmiddels weer aangebroken en dat betekent dat de feestdagen er weer aankomen. Heb je al nagedacht over een gezellige activiteit met familie of vrienden rond de kerstdagen? Bestel een speciale Kerst High Tea box, om samen met je geliefden te genieten van een heerlijke High Tea vanuit huis. Sfeer en gezelligheid gegarandeerd!

Hoe werkt het?

Ben je erover uit dat je thuis wil genieten van een heerlijke High Tea? Zoek een High Tea box uit en plaats een bestelling. Vul bij het bestellen de door jou gewenste bezorgdatum in. De box zal dan op de door jou gewenste bezorgdatum aan huis worden geleverd. Het enige wat je zelf nog moet doen, is de waterkoker aanzetten en het servies klaarzetten. Wij regelen de rest!