Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Eten en drinken

In het najaar van de chocolade en zoetwaren van deze groothandel genieten

In het plaatsje Nuth in Limburg vindt u dé groothandel van zoetwaren en chocolade van Nederland. Klinkers zoetwaren heeft een enorm assortiment aan zoetigheden die u in grote of kleine aantallen bij u thuis laat bezorgen. Het bedrijf levert hun snoepjes aan particulieren, snoepwinkels en andere bedrijven.

Lekkernijen om de feestdagen mee door te komen

De groothandel Klinkers zoetwaren heeft een grote selectie aan seizoensgebonden lekkernijen. Voor uw bedrijf gebruikt u de snoepjes om met de tijd van het jaar mee te gaan. Vooral tijdens de  Nederlandse feestdagen in het najaar genieten we namelijk van allerlei soorten snoep. U bestelt uw voorraad in grote of kleine aantallen in de webshop van deze groothandel. De volgende feestsnoepjes laat u zo gemakkelijk op uw adres bezorgen:

  • Het grote assortiment aan griezelsnoepjes schaft u aan voor Halloween. Wanneer er kinderen langs de deuren komen kunt u daar natuurlijk niet met lege handen staan. Daarnaast is het ook leuk om een pot met snoepjes in uw winkel neer te zetten.
  • Het strooigoed van de pieten maakt het sinterklaasfeest natuurlijk helemaal af. Dit strooigoed stelt u zelf samen met de pepernoten, vruchtenhartjes en tum tums van de groothandel.
  • U hangt met Kerst de heerlijke zoetwaren en chocolade van de groothandel in uw kerstboom. Klinkers zoetwaren heeft keuze uit zuurstokjes met allerlei verschillende kleuren. Verder zijn adventskalenders met een dagelijks chocolaatje erin natuurlijk ook niet uit de decembermaand te missen.

Profiteer van gratis verzending

Plaatst u een bestelling van meer dan € 250,- aan chocolade in de webshop van de groothandel? Dan wordt uw bestelling gratis op uw adres in de buurt van Limburg bezorgd. De bezorging regelt het bedrijf zelf, ze hebben namelijk een volledig wagenpark waarmee ze graag naar hun klanten rijden. Wilt u liever eerst even naar de snoepjes kijken voordat u een keuze maakt? Kom dan langs in de showroom in Nuth.

https://www.klinkerszoetwaren.shop/zoetwaren/